Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Business Partner IJI

Business Partner Ivar Jacobson International

Ons Business Partnership geeft ons een enorme voorsprong die we graag bij onze klanten gebruiken.

Business partner

Dr. Ivar Jacobson staat wereldwijd bekend als de grondlegger van onder meer Use Cases, Unified Modeling Language (UML) en het Rational Unified Process (RUP). Deze methoden zijn inmiddels belangrijke standaarden op het gebied van informatieanalyse en softwareontwikkeling.

Ivar Jacobson International is een internationaal erkend instituut voor coaching en training op het gebied van agile software development. Ivar Jacobson International heeft de expertise van DiVetro op het gebied van informatieanalyse en softwareontwikkeling beloond met een exclusief Business Partnership in Nederland.

Ons Business Partnership met Ivar Jacobson International geeft ons voortdurend nieuwe inzichten in de nieuwste ontwikkelingen, methoden, technieken en tooling om informatieanalyse en softwareontwikkeling performanter en succesvoller te maken. Dit geeft ons een enorme voorsprong die we graag bij onze klanten gebruiken.

Lees hieronder hoe onze klanten over ons denken

Mooie projecten, tevreden klanten

We zien grote mogelijkheden voor technologie om patiënten en cliënten meer regie te geven en efficiënter om te gaan met financiën, medicatie, hulpmiddelen en personeel. Om van die mogelijkheden te profiteren is professionele informatievoorziening nodig. Met onze aanpak voor versnelling van de Digitale Vooruitgang helpen we organisaties de besturing, voortbrengingsprocessen, leveranciersmanagement, architectuur, security en privacy op orde brengen, zodat innovatie sneller, effectiever en efficiënter kan worden geïntegreerd. Technologie levert dan de beloofde waarde voor de zorg in Nederland, waardoor deze bij de beste van de wereld blijft horen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.