Onze principes

Onze principes

Business-driven

De strategie en de doelstellingen van uw organisatie zijn het uitgangspunt en de drijvende kracht achter wat wij doen. Samen met u realiseren wij veranderingen die gekoppeld zijn aan uw doelstellingen en die gedreven worden door uw business.

Branche- en vakkennis

Patronen kunnen herkennen, vanuit verschillende invalshoeken kunnen kijken, complexe vraagstukken terugbrengen tot de essentie. Onze uitgebreide vakkennis en branchekennis zorgen ervoor dat DiVetro als geen ander succesvolle veranderingen kan realiseren.

DiVetro bezit veel kennis over bedrijfsprocessen, ICT, informatiemanagement, informatiebeveiliging, transitiemanagement en projectmatig werken binnen de gezondheidzorg, het onderwijs en de (semi-)overheid. Onze kennis is uw voordeel.

Simpel en transparant

Wij geloven niet in moeilijke modellen en theorieën. Om veranderingen door te voeren willen we  begrip op alle niveaus in uw organisatie. Wij maken veranderingen voor iedereen begrijpelijk en transparant.

Samenwerken

Veranderingen realiseer je nooit alleen. Wij realiseren ze samen met de mensen in uw organisatie. Zo bereiken we uw doel en worden de veranderingen ‘eigen’ aan uw organisatie.

Samenwerken vraagt om wederzijds begrip. Wij zijn als geen ander in staat om wederzijds begrip te creëren omdat we anders kijken en daardoor meer zien.

Meer lezen over Management:

Vragen of interesse?