Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Analyse

Analyse

Succesvolle IT-projecten beginnen met een goede analyse. Analyse is een vak!

Succesvolle IT-projecten beginnen met goede analyses

Succesvolle IT-projecten beginnen met goede analyses. Als onafhankelijke partij vertalen wij uw wensen en eisen naar concrete en realistische ontwerpen die voor een correcte prijs gebouwd kunnen worden. Snel en efficiënt.

Analisten van DiVetro hebben jarenlange ervaring in diverse branches, maar vooral in sectoren waarin informatiesturing belangrijk is. Zij kijken anders en zien meer. Onze analisten vertellen u precies welke informatievoorziening u nodig heeft. Zij zijn uw sparringpartner en adviseur voor en tijdens uw meest complexe IT-projecten.

Business Analyse, Informatieanalyse en Functioneel Ontwerp zijn voor ons overlappende begrippen. Dit zijn immers allemaal hulpmiddelen om wensen en eisen in kaart te brengen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit specialisme één naam te geven: wij noemen het ‘Analyse’.

Goede analyses blijven cruciaal

In een snel veranderend IT-landschap is documentatie de laatste jaren wat op de achtergrond beland. Een veel gehoord dogma is: “Wij werken agile en binnen agile is documenteren niet meer nodig”. Dit is in onze visie echter niet wat bedoeld wordt binnen de agile principes! Natuurlijk draait het om werkende software en niet om documenten maar dit ontslaat ons niet van de plicht om essentiële beslissingen en keuzes te documenteren of om kritisch na te denken over het nut en de noodzaak van onze oplossing.

Welk probleem lossen we nu eigenlijk op? Hebben we inderdaad het probleem scherp of hebben we een oplossing beschreven?

DiVetro heeft inmiddels veel ervaring met de combinatie van gedegen analyse in een agile omgeving. Met behulp van een gezonde just-in-time en just-enough houding helpen wij opdrachtgevers en teams in de zoektocht naar de ultieme balans tussen een big design up front en ‘helemaal geen design’.

We hebben inmiddels verschillende organisaties geholpen om in nauwe samenwerking te komen tot up-to-date analysetechnieken die gebaseerd zijn op beschikbare kennis, kunde en vaardigheden. Agile werken vereist een nieuwe mindset en niet per definitie een nieuwe werkwijze!

Meer leren? Volg onze

Trainingen en workshops

Mooie projecten

Tevreden klanten

DiVetro vermenigvuldigt graag haar kennis ook aan toekomstige vakgenoten. Op de Hogeschool Rotterdam hielden we een gastcollege over het plannen binnen agile projecten en het schrijven van goede Features en Stories....

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.