Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Opdrachten

Uitdagende opdrachten voor ervaren professionals.

Voorkeursleverancier in Rijksoverheid en onderwijs

Wij hebben veel opdrachten voor professionals op ons vakgebied. Een groot deel komt voort uit aan ons gegunde aanbestedingen, de mantelovereenkomsten, met ministeries, uitvoeringsorganisaties en onderwijsinstellingen. De meeste opdrachten beogen de digitale oplossingen van onze klanten waardevoller in te zetten, beter te regisseren en te professionaliseren.

Omdat wij lang niet alle aanvragen zelf kunnen invullen, zijn wij altijd op zoek naar specialisten die via ons aan een uitdagende opdracht willen werken. Met deze specialisten, vaak zzp’ers, onderhouden wij een actief netwerk van kennisgildes. Wij focussen op de specialismen: agile, analyse, architectuur, data, management, regie,  security & privacysourcing, veranderkunde en visie & strategie.

Typische functieprofielen die wij invullen zijn: informatieanalist, functioneel ontwerper, business analist, architect, agile lead, agile coach, scrum master, sourcing adviseur, sourcing manager, informatiemanager, projectmanager, programmamanager, portfoliomanager, projectleider, teamleider, servicemanager en security consultant.

Hieronder vind je een overzicht van onze actuele aanvragen. Heb je vragen over een opdracht en/of wil je meer weten over ons netwerk met kennisgildes? Neem dan snel contact met ons op.

Onze openstaande aanvragen

Op dit moment zoeken we de volgende specialisten:

Neem direct contact op met onze resource consultants

Alwin Korz

Bel 06 13 69 21 77

Astrid van Dalen

Bel 06 57 00 30 24

Jay-Cee Tjin Liep Shie

Bel 06 157 18 93 45

Mark Schoonen

Bel 06 82 09 73 71

Tomas Senne

Bel 06 53 25 92 57

Yvonne van Westreenen

Bel 06 20 60 93 04

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.