Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Onze mensen

We zijn allemaal uniek én hebben veel dingen gemeen.

DiVetrojanen passen niet in een hokje

Onze medewerkers, DiVetrojanen, streven vakmanschap na en vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Ze maken vooraf afspraken over de uit te voeren opdracht, vragen door op de verwachtingen en proberen die te overtreffen. Ze zijn ambitieus, nieuwsgierig, initiatiefrijk en gezond eigenwijs. Maar het belangrijkste wat ons bindt, is dat geen van onze mensen in een hokje past.

Onze vakmatige vaardigheden

DiVetro heeft analisten, architecten, sourcing specialisten, regiespecialisten, verandermanagers, informatiemanagers, projectmanagers, portfoliomanagers, programmamanagers, servicemanagers en security specialisten in dienst. Wij vinden het belangrijk dat mensen een goede generieke basiskennis hebben van het ICT-vak en in minimaal één, maar liefst twee specialismen zijn ontwikkeld. Wij spreken daarbij over een T- of π-profiel

Ann-Carolin Schroeter

Als nieuwsgierige analist word ik enthousiast van het vertalen van complexe vraagstukken naar klantgerichte en innovatieve (software)oplossingen. Elkaar inspireren, helpen en samen een mooi resultaat neerzetten: daar krijg ik energie van. Assertiviteit, toewijding, doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid zijn aspecten die mij als fanatiek sporter niet vreemd zijn. Ik denk in mogelijkheden, waarbij ik mijn omgeving niet uit het oog verlies. Elkaar vertrouwen, eerlijk naar jezelf en anderen durven kijken en opbouwende feedback geven en ontvangen is voor mij de basis binnen een team.

Bart Mimpen

Het geeft mij energie als ik in teamverband er voor kan zorgen dat de wensen van de klant omgezet worden in realistische verbetervoorstellen. Samen passen we de principes van ‘Plan, Do, Check, Act’ toer. Een manier om in kleine stapjes verbeteringen door te voeren in processen, producten of diensten. Ik ga graag systematisch te werk. Ik analyseer graag de knelpunten in processen, ik doe verbetervoorstellen en voer die graag in teamverband door.

Bart Roijers

Een team vormen en samen de weg naar een resultaat vinden, dat doe ik graag. Ik ga voor een pragmatische aanpak, die bij de mensen en de wensen van de klant past. Met ruimte voor eigen initiatief ontstaat enthousiasme, wat nodig is voor het realiseren van succes. Als het resultaat bereikt is, is mijn missie geslaagd.

“Ik weet pas wat ik denk, als ik hoor wat ik zeg.”

Calvin Budhan

Van jongs af aan heb ik een grote affiniteit met de IT en realiseerde me al hoe belangrijk het is om informatie goed te beschermen. Ik heb me daar via mijn opleidingen verder in verdiept. Inmiddels maak ik informatiebeveiligings-vraagstukken voor organisaties inzichtelijk middels raamwerken, standaarden en organisatorische middelen. Ik vind het geweldig om gezamenlijk tot een resultaat te komen waar beide partijen tevreden mee zijn, want informatiebeveiliging is immers niet alleen relevant voor de IT’ers maar voor de gehele organisatie.

Carool Bijnen

Ik help u heel graag met alle aspecten van informatiebeveiliging in uw organisatie. Dat kan zijn vanaf het startpunt en het “waarom van informatiebeveiliging?”, via de “hoe van informatiebeveiliging?” tot en met de controle en verbetering van de “werking van informatiebeveiliging”.  Samen met mijn collega’s en u kijk ik daarbij niet alleen naar techniek maar ook naar de strategie, organisatie, processen en medewerkers om een situatie te creëren waarbij de risico’s een voor uw organisatie acceptabel niveau bereiken.

Christian van Aalst

De digitalisering biedt organisaties veel mogelijkheden om vooruit te gaan en technologie echt van toegevoegde waarde te laten zijn voor het primaire proces. Het benutten van deze kansen vraagt wel om een verandering; niet alleen van processen of organisatie-inrichting maar vooral van mensen. De mens is immers de essentiële factor om een duurzame verandering te realiseren. Mijn drijfveer is het verbinden van mensen, processen, omgeving en technologie, zodat organisaties vandaag en morgen succesvol zijn!

David Petrasuc

Ik ben gepassioneerd over het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van data en analyse. Mijn missie is om organisaties te helpen efficiënter te worden op diverse vlakken. Hierbij zijn samenwerking en een omgeving waarin iedereen gehoord wordt voor mij essentieel. Met mijn interesse in bedrijfskunde en digitalisering focus ik op innovatieve oplossingen die klantbehoeften centraal stellen. Ik geloof in verbinding en samenwerking om uitdagingen in het technologische landschap te overwinnen. Mijn aanpak is gericht op het begrijpen van klantproblemen en het creëren van gedragen oplossingen. Samenwerking tussen mensen, technologie en een helder proces leiden tot de mooiste resultaten.

Dennis Geluk

Dennis Geluk

Mijn uitdaging in het werk is om samen met klanten tot de best mogelijke oplossing te komen voor een probleem. Dit klinkt eenvoudig, maar hoe vaak zie je niet dat we middels een technische invulling iets proberen op te lossen zonder echt te kijken naar het daadwerkelijke probleem? Oplossingen moeten ontstaan uit samenwerkende mensen die ondersteund worden door techniek en een proces en niet primair uit de techniek of het proces. De oplossing ligt vaak dichterbij dan je zelf denkt!

Ed Holtzer

Voor mij start een project altijd bij het achterhalen van de vraag achter de vraag. Samen met een gemotiveerd team, de basis voor een geslaagd sourcing traject. Ik ben een positief ingestelde en gepassioneerde sourcing  en management specialist met een sterke drive om blijvend resultaat te realiseren. Mijn uitgangspunt: het doel bereiken met alle betrokkenen. Zowel de opdracht als de mens staat hierbij centraal. Met helder zicht op het doel én de reis.

“Steekwoorden die bij me opkomen als ik aan DiVetro denk zijn:
flexibiliteit, hecht team, openstaan voor ideeën en betrokkenheid.”

Erwin Dunnink

Een concreet resultaat bereiken door met een team samen te werken, daarvan krijg ik energie. Een team bouw je in mijn overtuiging met aandacht, vertrouwen, eerlijkheid en waardering. Door een goed team kan meer worden bereikt en ik ben graag een sturende factor in het creëren van zo’n team. Door duidelijke doelen te stellen en helder aan te geven wat wel en wat niet haalbaar is, richt ik mij op het realiseren van een optimaal resultaat.

Esther Oostveen

Ik ben als Service Manager op mijn best op het snijvlak tussen Business en IT, hier maak ik het verschil en creëer waarde. Processen snap ik snel en met oog voor detail lukt het mij de verschillende stakeholders met elkaar te verbinden en gezamenlijk tot werkzame en pragmatische oplossingen en processen te komen. Kwaliteit staat bij mij centraal zonder dat ik de gestelde doelen uit het oog verlies. Ik ben toegankelijk en mensgericht waardoor ik gemakkelijk op diverse niveaus binnen een organisatie beweeg. Door mijn open stijl van communiceren en goed luisteren weet ik naar alle partijen duidelijk te maken waar knelpunten, eisen en wensen liggen.

Evelien Fick

Ik ben een verbindende, creatieve, probleemoplosser. Ik ben op mijn best wanneer het op het snijvlak van business & ICT ‘knettert’. Ik begrijp en doorgrond de processen bij organisaties goed en beheers de ICT. Daardoor kan ik mensen met verschillende achtergronden meenemen, zonder dat iemand zich ondergewaardeerd voelt. Ik vind het belangrijk om altijd nieuwsgierig te zijn, goed te luisteren en vragen te durven stellen. Op die manier weet ik samen met het team te komen tot werkende oplossingen.

Gerrien van Leeuwen

Elk programma/project biedt weer eigen uitdagingen. Ik ga die uitdagingen graag aan op een wijze die past bij de organisatie, medewerkers en het betreffende project, zodat de gewenste resultaten op tijd en naar tevredenheid kunnen worden opgeleverd. Het doel is immers om meerwaarde te creëren. Ik zoek daarin de verbinding met alle betrokkenen en samen brengen we de verschillende scenario’s of gewenste situatie in kaart. Daarna stellen we op basis van een gefundeerde keuze een realistisch uitvoerbaar plan van aanpak op. Het creëren van een plezierige samenwerking, waarin een positief kritische houding wordt gewaardeerd en goede overall communicatie vormen voor mij de basis voor een succesvolle implementatie, adoptie en verdere borging.

Govert Gribling

Met mijn vermogen om mensen en technologie in ingewikkelde situaties aan het werk te zetten, kan ik als sourcing-adviseur en -projectleider de vertaling maken van strategie naar operatie en vice versa. Ik ben nieuwsgierig, analytisch, nauwkeurig en integer en creëer een open sfeer waarin iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt. Wederzijds vertrouwen vormt de basis voor resultaten: focus op elkaars complementaire kwaliteiten en samen successen vieren horen daar vanzelfsprekend bij.

Henri Rauch

Mijn uitdaging is om strategieën te ontwikkelen die de overheid vooruithelpt in een steeds veranderende wereld. Ik hou ervan om het verschil te maken op topniveau en benut daarbij al mijn mogelijkheden en mijn netwerk.
Ik creëer een stevig en enthousiast team, versterk het creatief denken en het strategisch handelen en zorg voor blijvende implementatie van verbeteringen. Ik weet complexe opdrachten met succes af te ronden, bij het Rijk, medeoverheden maar ook internationaal.

“Een dag niets geleerd, is een dag verslapen.”

Jan Willem Boissevain

Vraag aan Google: Wat kost onze overheid? Het teleurstellende antwoord luidt: Falende ICT kost de overheid miljarden. Mijn wedervraag is dan: Wat zou onze overheid kosten zonder ICT? Ik vermoed het vijfvoudige van de huidige overheidskosten. Een digitale overheid vermindert regeldruk en verhoogt wendbaarheid, kwaliteit en efficiency. Mijn persoonlijke drijfveer is het vergroten van het lerend vermogen tussen markt en overheid op digitaal gebied.

Jay-Cee Tjin Liep Shie

Met een energieke en positieve insteek ben ik altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om de juiste kandidaten te vinden en de beste match te maken. Dit doe ik graag met veel enthousiasme en niet geheel onbelangrijk, een vleugje humor.

Jeroen Smoorenburg

Ik kan enorm genieten van dingen die goed werken: mensen, systemen, processen, data en zal daarom altijd streven naar de beste oplossing die mogelijk is. Alles met een gezonde afweging van mogelijkheden, risico’s en resultaten. En als we dan ook nog hard gewerkt, veel gelachen en een mooie uitkomst hebben dan vind ik het een geslaagde operatie!

Jesse Nagelmaeker

Mijn opa zei altijd: “Ook al zet je er zeven voet voor, dan springt het je nog niet voor het hoofd.” Vrij vertaald kwam dit neer op “je kan er eindeloos omheen dralen, maar je moet werken om resultaat te boeken.” Anticiperen op verandering vergt energie en tijd, maar voorkomt een hoop stress en ergernis. Door te denken in mogelijkheden en de juiste mensen en teams met elkaar te verbinden is het mogelijk om tot de best passende oplossingen te komen. Ik geloof in een circulaire bedrijfsvoering waarbij verspilling wordt voorkomen en de klantbehoefte voorop staat.

Jesse Snip

Het echt leren kennen van bedrijfsprocessen en op zoek gaan naar optimalisaties binnen deze processen met behulp van data en analyse is naar mijn mening het allerleukste wat er is. Mijn passie ligt in het helpen van organisaties om efficiënter te zijn op allerlei vlakken. Ik krijg veel energie van samenwerken en ik vind dit ook erg belangrijk. Het liefste werk ik in een omgeving waar iedereen gehoord kan worden en enthousiast is om samen een mooi resultaat te behalen.

Jinze Buissing

De werkelijkheid wordt vaak gevormd door het perspectief waarvan men uitgaat. Mijn uitdaging vind ik het vereenvoudigen van complexe omstandigheden. Daarbij vorm ik mijn eigen perspectief door een brede mensgerichte oriëntatie en mij te verdiepen in de materie. Doelstellingen bereik ik graag samen, door het stimuleren van dialoog tussen betrokken partijen. Door samen tot de kern door te dringen en het juiste perspectief te kiezen blijkt complexiteit vaak betrekkelijk.

“Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.”

Joke Bosch

Doen waar je goed in bent èn doen wat je leuk vindt. Deze combi heb ik teruggevonden bij DiVetro.

Samen met mijn twee collega’s van het officeteam de achterkant volledig draaiende houden, faciliteren en in verbinding blijven met het groeiende aantal medewerkers.

Open staan voor nieuwe situaties en voortdurend oog hebben voor verbeteringen. Betrouwbaar en met een oprechte lach.

Joost Heres

Mijn uitdaging in een project ligt in het gezamenlijk realiseren van de doelstellingen van een project. Ik kijk samen met de klant welke resultaten bijdragen aan de te realiseren doelstellingen en via welke weg we deze kunnen bereiken. In de uitvoering voel ik mij verantwoordelijk voor de realisatie van de resultaten. Binnen het team zijn openheid, ondernemen, eigen verantwoordelijkheid, pragmatische aanpak, enthousiasme en humor belangrijke elementen waar ik veel aandacht aan besteed.

Leo Gouw

Innovatie en verbetering. Complexe uitdagingen realiseerbaar maken. Chaos en onzekerheid omzetten naar inzicht en structuur. Betrokken partijen meenemen in de verandering. Medewerkers laten groeien door ze te laten doen waar ze goed in zijn of goed in willen worden. Zomaar een aantal elementen waar ik in projecten graag mijn energie in steek maar ook mijn eigen energie uit haal. Aangevuld met de overtuiging dat voor een duurzame oplossing ook de achterkant moet kloppen.

Leon Dohmen

Steeds meer mensen vinden dat digitalisering te ingewikkeld wordt. Hierdoor raken mensen gefrustreerd. Of haken zelfs af. Dat kan en mag niet gebeuren. De vraag is dus niet of we digitalisering willen maar hoe beschaafd we dat willen! Met beschaafd wordt bedoeld veilig, menswaardig, gemakkelijk, begrijpelijk en toegankelijk. Daar wil ik mijn uiterste best voor doen!

Lieke Bok

Mijn passie ligt in het realiseren van klantgerichte, innovatieve oplossingen waarbij de burger of patiënt centraal staat. Een combinatie van analyse, nieuwsgierigheid en samenwerken vormt voor mij de basis van een project. Aspecten uit de sport zoals vertrouwen, respect en doorzettingsvermogen vind ik belangrijk. Het mooiste resultaat is een gedragen oplossing in lijn met de vraag en behoefte. Laten we samen de schouders onder de digitale vooruitgang zetten.

Maarten Poot

Opdrachtgevers helpen met het maken van strategische keuzes door complexe zaken simpel te maken. Door houvast te bieden als het spannend wordt en door de juiste mensen bij elkaar te brengen. Dat doe ik in verschillende rollen, maar altijd met een duidelijke focus op de toegevoegde waarde. Mijn specialiteiten zijn (out)sourcing en regievraagstukken. Van de strategie tot de implementatie help ik organisaties met een no-nonsense aanpak en een persoonlijke benadering.

“Je weet niet wat je niet weet
en je weet niet wat een ander niet weet.”

Marc Mathot

Ik geloof dat organisaties door de exponentiële groei van technologische mogelijkheden voor uitdagingen staan die te groot zijn voor ieder van ons om alleen aan te kunnen. Verbinding en samenwerking zijn noodzakelijk om deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden en hierin uitblinken zal het verschil maken. Ik help daarbij graag om een duidelijke richting te formuleren en heldere structuren aan te brengen in organisaties.

Marco Campman

Goed luisteren naar het verhaal van mijn opdrachtgevers en hun enthousiasme betekent voor mij het begin van een goede samenwerking. Daarop sluit een van mijn passies heel goed aan: het verzamelen en structureren van informatie en deze in een nieuwe vorm gieten, zodat er bouwstenen ontstaan voor nieuwe patronen, structuren en processen. Het mooiste is natuurlijk om dit in teamverband gestalte te zien krijgen in de vorm van goed geoliede applicaties en processen.

Marco van Dop

Het leukste aspect van het ontwerpvak is dat het mij de mogelijkheid geeft om me volledig te kunnen verplaatsen in de wereld van de klant. Het is vervolgens de uitdaging om met een frisse kijk op de situatie samen met de klant te komen tot de best passende oplossingen. Een gestructureerd en begrijpelijk ontwerp vormt de basis voor een eindproduct dat voldoet aan de verwachtingen en echt bruikbaar is in de organisatie.

Marjorie Visser

“Niemand kan in zijn eentje een volleybalwedstrijd winnen’’.

Ik houd van het in kaart brengen van informatiebehoeften van organisaties en deze te vertalen naar digitale oplossingen. Ook houd ik van het enthousiasmeren van mensen binnen zo’n organisatie om die oplossingen ook echt te gaan gebruiken. Vanuit een duidelijk startpunt en een goede analyse zoeken we als team naar effectieve oplossingen. Ik doe dat als consultant vanuit een goede verbinding met alle belanghebbenden en tussen alle teamleden. Daarbij vind ik transparantie, een open houding en een goede doses humor onmisbaar!

Mark Nannes

The important thing is not your process. The important thing is your process for improving your process – Henrik Kniberg

Als analist werken in een veranderende Agile wereld. De juiste dingen op het juiste moment. Een team vooruitbrengen in het leveren van kwaliteit. Belangrijke zaken eerst, het minimaliseren van waste, het maximaliseren van het juiste werk en dit van toepassing laten zijn op het werk van een analist. Daar word ik blij van.

Mark Schoonen

Mijn focus ligt op het invullen van klantwensen met de juiste professionele hulp. Vroegtijdig kansen signaleren, zorgen voor een gedegen voorbereiding, vraagstukken helder krijgen en probleemoplossend werken zijn pijlers die mij kenmerken. Daarnaast vanuit een teamverband zorgen voor een optimale ondersteuning van de opdrachtgever en de consultant op het gebied van flexibele inhuur.

ICT vraag en aanbod bij elkaar brengen geeft mij veel plezier en voldoening. Naast het werk hanteer ik ook in mijn sport, dezelfde drive naar succes en tevredenheid.

“When you can’t change the direction of the wind, adjust your sails.”

Martine Schiffeleers

Complexe ketens, veel belanghebbenden en een bestuurlijke omgeving, dat is mijn wereld. Al die componenten dagen mij uit in een project of programma. Ik communiceer open en direct en combineer dat met empathie voor mens en organisatie. Het resultaat? Optimaal presterende teams en breed gedragen resultaten!

Maurice Willemssen

Mijn uitdaging ligt in het oplossen van complexe vraagstukken rondom IT Management, Regie en Integratie. Hierbij is de juiste afstemming tussen mensen, processen en technologie cruciaal om de beoogde waarde voor een organisatie ook daadwerkelijk te realiseren. Ik help organisaties bij het inrichten en verbeteren van deze drie pijlers. Daarbij gebruik ik een aanpak die pragmatisch van aard is en mensgericht om behaalde resultaten ook duurzaam te borgen.

Michiel de Zeeuw

Ik vind het interessant om complexe vraagstukken op het gebied van regie en service management te duiden én te vertalen naar werkzame oplossingen in de praktijk. Vanuit mijn achtergrond in bestuurskunde en door mijn ervaring bij verschillende typen organisaties, benader ik vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken en betrek ik relevante stakeholders om tot een gezamenlijk gedragen resultaat te komen. Dit doe ik vanuit diverse rollen, gedreven en betrokken.

Natasja Soselisa

In mijn aanpak bij het verbeteren van organisaties met als doel om klantwaarde, medewerkerstevredenheid en wendbaarheid te verhogen staat mijn mensgerichte benadering centraal. Ik zoek de samenwerking met stakeholders op en breng structuur aan. Ook hecht ik veel waarde aan het helder maken van het doel van een gewenste verandering en visueel maken van behaalde resultaten zodat de benodigde verandering gedragen wordt, hierbij maak ik vaak gebruik van het LEAN en Agile methodiek en gedachtengoed.

Niek Rooks

Sport is emotie en passie, daarom gebruik ik als oud-topsporter ‘sport’ ook vaak als metafoor voor mijn werk. Er zijn namelijk veel overeenkomsten in het definiëren van een visie, het behalen van doelstellingen, hard werken en elkaar motiveren, het omgaan met cultuurverschillen, communicatie en sociale vaardigheden op alle niveaus en het samenwerken in teamverband, kortom een vorm van partnership. Dit gedachtegoed zet ik met mijn brede ICT ervaring als klantgericht professional graag in bij opdrachtgevers.

Nina Bol

Het beste uit de organisatie en haar mensen halen, dat is waar ik voor ga. Dit doe ik door te achterhalen waar de behoefte van medewerkers en DiVetro liggen en de office- en HR-processen zo optimaal mogelijk in te richten. Zowel zakelijk als privé ben ik bezig met communicatie en gedrag. Door deze tools goed in te zetten, creëer je een fijne (werk)omgeving voor iedereen!

“Ik wil zoveel mogelijk impact hebben op de maatschappij vanuit mijn eigen expertises
en dat in samenwerking met goede mensen..”

Pascal Zeelen

Om in ons vakgebied succesvol te zijn, moet je goed kunnen samenwerken met diverse partijen. In die samenwerking zit voor mij de uitdaging en het plezier van mijn werk. Achteraf wil ik kunnen zeggen dat we samen een maximaal resultaat hebben neergezet. De sleutel tot succes zit voor mij in goede communicatie. Samen op zoek gaan naar de toegevoegde waarde van wat we aan het doen zijn. Mocht die toegevoegde waarde er niet (meer) zijn, knopen durven doorhakken en samen de weg vinden naar een nieuw optimum.

Patrick Rikken

Hoewel meer dan 90% van de Nederlanders dagelijks tablets, smartphones en webapplicaties gebruikt, blijft ICT een domein van techneuten. Ons jargon, niet-intuïtieve applicaties en onvoorspelbare storingen maken het vakgebied ontoegankelijk. Dat is jammer, want eigenaarschap en enthousiasme zijn keihard nodig om ICT in te zetten voor bijvoorbeeld betere zorg, beter onderwijs en betere business. De digitale transformatie is nog maar net begonnen.

Peter Bijkerk

Mijn passie is samenwerken, binnen én tussen organisaties. Mijn expertise ligt op het raakvlak van business en ICT. Ik hou me daarom graag bezig met vraagstukken op het gebied (agile) samenwerken binnen organisaties gericht op ICT en informatiemanagement. Ik opereer op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau in een rol als projectmanager, interim manager of adviseur. Ik betrek graag mensen in de uitvoering van mijn opdrachten en bedenk samen creatieve en pragmatische oplossingen.

Rachel Polman

Complexe vraagstukken los je niet alleen op. Ik vind het geweldig om als team tot oplossingen te komen voor lastige vraagstukken.  Graag zorg ik voor de verbinding, wat de mogelijkheden creëert voor goede samenwerking tussen mensen. Zo kunnen kennis en creativiteit effectief worden ingezet om te komen tot een gedragen oplossing. Mijn achtergrond ligt in de organisatiepsychologie en zorgmanagement, met ervaring in veranderen, vernieuwen en projectmanagement.

Richard Hilekes

Als analist ben je betrokken bij de opzet, de uitvoer en de borging van een veranderingstraject. De uitdaging hierbij is om in samenwerking met de klant de techniek en het proces bij elkaar te brengen om een zo bruikbaar mogelijk resultaat neer te zetten. De veelzijdigheid in het werk en de benodigde interactie daarbij zijn voor mij een inspiratie.

Richard Merk

Hebben we een gemeenschappelijk doel? Gaan we voor eenzelfde resultaat? Kunnen we elkaar vertrouwen? Als het antwoord “Ja” is, kom je met je klant en met je team in de flow. Dan vang je zaken voor elkaar op. Dan verbeter je elkaar op een positieve manier. Dan kun je op elkaar bouwen en dan komt dat resultaat er ook, vaak sneller en beter dan je verwachtte. Het bereiken en in stand houden van deze uitgangssituatie is datgene wat ik steeds probeer te bereiken in mijn projecten. Dat is steeds mijn uitdaging!

“Geniet van de kleine dingen, die maken het leven groots.”

Ricky Smit

Het inrichten van informatiebeveiliging en Privacy, rekening houdend met strategie, tactiek, operatie en het menselijk aspect geven mij veel energie. Mijn handen jeuken om bij organisaties het bestaande informatiebeveiligingsbeleid en de al ingerichte processen naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de rechten en vrijheden van personen op een passende manier beschermd worden. Met behulp van mijn ervaring op het gebied van privacy in de zorg help ik hier dan ook graag bij.

Rob van der Velden

Volgens mijn klanten ben ik resultaatgericht, toon ik een grote inzet en zorg ik voor draagvlak. De uitdaging voor elke organisatie is om veranderingen te realiseren die snel tot resultaat leiden en geborgd worden bij medewerkers en cliënten. Ik faciliteer en leid graag veranderingen en focus daarbij op waarde toevoegen aan een organisatie en haar cliënten, waarde als in verbetering van de tevredenheid, dienstverlening en/of omzet.

Robbert Dijkshoorn

Mijn uitdaging ligt in het (bege-)leiden van complexe projecten en verandertrajecten die een grote mate van advisering op tactisch en strategisch niveau vragen. Ik bundel kennis en expertise op het gebied van infrastructuren, processen en beheerorganisaties en creëer een veilige omgeving waarin eigen verantwoordelijkheid, initiatief en creativiteit gestimuleerd worden. Hierdoor ontstaat een hecht team dat tot een optimaal resultaat komt.

Robert van Gaalen

Architectuur, verandering en de inzet van ICT middelen worden vaak als moeilijk en complex ervaren. Ik vind het daarom belangrijk om inzicht, overzicht en samenhang aan te brengen voor organisaties met een veranderwens. Van strategie tot uitvoering. Op een begrijpelijke manier organisaties en hun medewerkers meenemen in complexiteit van verandering en de effecten daarvan, op de organisatie, de processen en de technologie. Dat geeft me energie en plezier, daarom ben ik Enterprise Architect.

Ronald Koenis

Ik haal energie uit het vertalen van business vraagstukken naar optimale IT-oplossingen. Het begint met inzicht krijgen in complexe domeinen en daar structuur in aanbrengen. Die complexiteit moet vervolgens worden teruggebracht naar een oplossing die voor de business te begrijpen is en tegelijkertijd voldoende specifiek is, zodat IT er mee aan de slag kan. En dat op een manier doen die zowel optimaal is voor de business als voor IT, daar ligt mijn uitdaging.

Sabita Behari

Daadwerkelijk een verschil maken voor een organisatie en zorgen dat zaken goed lopen, daar haal ik mijn drive vandaan. Een belangrijk thema hierbij vind ik verbinding: op zoek gaan naar de samenwerking tussen verschillende afdelingen, mensen en lagen binnen een organisatie, dus ook buiten de IT-afdeling! Ik geloof dat dat leidt tot betere resultaten en ga deze uitdaging graag met u aan.

“Ik probeer altijd het beste uit anderen te halen.”

Sebastiaan Mennen

Ik houd van de natuur en de bergen. Het mooiste aan bergbeklimmen vind ik het mechanisme van uitgestelde beloning. Je moet hard werken op die top te bereiken, maar dat gaat niet vanzelf en meestal ook niet in één keer. Maar als je dan eindelijk boven bent is het uitzicht fantastisch. Datzelfde mechanisme werkt ook in het bedrijfsleven. Je moet samen op zoek naar nieuwe manieren om vooruit te komen. Door elkaar te helpen, te luisteren of door een proces te vereenvoudigen. Mijn uitdaging zit in het verbinden van teams en samen met hen op zoek te gaan naar de vooruitgang. Vaak opereer ik op het gebied van servicemanagement, waar ik tussen de eindgebruikers, de IT-afdeling en de leveranciers in sta en zoek ga naar de verbetering. Maar alleen kun je die bergtop niet halen, dus we doen het samen en genieten dan ook samen van het mooie resultaat.

Selmar van Egmond

Voor mij begint een goed project met een gedegen analyse en het definiëren van een stip op de horizon. Een goede analyse gaat terug naar de werkelijke oorzaken van het probleem zodat een effectieve oplossing kan worden gezocht. De stip op de horizon zorgt voor een doelgerichte aanpak voor alle betrokkenen. Het vervolgens bedenken en neerzetten van een werkende oplossing komt tot stand met een open houding en menselijke interactie. Hiervoor creëer ik een omgeving waarbij iedereen in zijn kracht kan staan.

Sytze Jan Geertsma

Ogenschijnlijk complexe vraagstukken versimpelen en begrijpelijk maken, daar krijg ik energie van. Als adviseur en projectleider help ik organisaties de volgende stap in digitalisering te maken. Daarbij staan haalbare doelen, pragmatisme en een gedragen aanpak voorop. Samen met inhoudelijke expertise en een dosis humor gaan we samen voor een optimaal resultaat!

Tomas Senne

Volgens mijn klanten heb ik enthousiasme, resultaatgerichtheid, oog voor de medemens en kan ik samen met anderen zaken in beweging brengen. Het boeit mij om een klantvraag te doorgronden. De uitdaging is om daarna de beste match met een specialist te maken. In de dynamiek van mijn werk – het snelle schakelen en de communicatie met kandidaten en vele partijen – train ik mijzelf continue in het stellen van prioriteiten en om informatie gestructureerd en volledig te behandelen.

Wessel van den Horst

Als analist zoek ik samen met mijn opdrachtgevers naar de meest effectieve oplossingen voor hun vraagstukken. Mijn expertise ligt in het grondig analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen, met behulp van data en modellen. Ik haal veel voldoening uit de veelzijdigheid van mijn werk en het gezamenlijk creëren van bruikbare resultaten.

Yvonne van Westreenen

In mijn netwerk leg ik continu verbindingen tussen mensen en/of organisaties. Dat komt goed van pas in mijn rol als consultant waar ik midden in ons speelveld van opdrachtgevers, kandidaten en collega’s te werk ga. Door mijn persoonlijke aanpak met een gezonde dosis humor, haal ik veel plezier uit het leggen van verbindingen, beheren van relaties en matchen van vacatures.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.