Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor toporganisaties in de zorg, het onderwijs, de overheid en meer.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

DiVetro is een veelgevraagde dienstverlener op gebied van digitale transformatie, ICT-professionalisering en sourcing vraagstukken in zorg, onderwijs en overheid. Bij elkaar werken we voor meer dan 50 opdrachtgevers, waaronder ministeries, ZBO’s, gemeenten, waterschappen, waterbedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, logistieke bedrijven, agro-bedrijven en goede doelen.

Mantelovereenkomsten vanuit consortium

DiVetro maakt deel uit van een consortium met andere specialistische bedrijven, zoals LINKIT, Bartosz, Motion10, Specialisterren, Oliver en PBLQ. Het consortium heeft in verschillende samenstellingen veel mantelovereenkomsten met voornamelijk overheidsorganisaties. Binnen dit consortium heeft DiVetro het exclusieve recht om vacatures te vervullen op het gebied van informatieanalyse, sourcing, regievoering, management en security. Omdat we niet alle aanvragen zelf kunnen invullen, zijn we altijd op zoek naar specialisten op dit vakgebied.

Kennismakingsgesprek gericht op de lange termijn

De meeste kandidaten leren we kennen via een collega, relatie of al ingezette ZZP’er. We werken het liefst met mensen waarmee we al eerder zaken hebben gedaan en mensen die ons via relaties worden aanbevolen. Een korte introducerende tekst is voor ons voldoende om een kennismakingsgesprek aan te gaan. Een cv is daarbij uiteraard handig, maar in dit stadium gaat het ons vooral om jou als persoon.

In de meeste gevallen heb je eerst een informeel gesprek met een sourcing consultant of een van de partners van DiVetro. Zo’n gesprek is bedoeld om kennis te maken en laagdrempelig te verkennen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. In dat gesprek spreken we af of we mogelijkheden zien om je in te zetten voor één van onze opdrachten. Onze gesprekken zijn gericht op het opstarten van een langdurige relatie.

Als jij de kwaliteit en het vakmanschap kunt bieden die wij aan onze opdrachtgevers willen leveren, zijn wij graag jouw bemiddelaar voor mooie opdrachten.

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? Bel ons, benader ons via social media of stuur ons een mailtje waarin je je interesse kenbaar maakt.

Kennismaken met ons?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland