Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Onze toegevoegde waarde

DiVetro maakt deel uit van een consortium van specialisten

Opdrachten én kennis

In een consortium met andere specialistische bedrijven hebben we inmiddels bijna 25 mantelovereenkomsten met overheidsorganisaties. Andere leden van het consortium zijn o.a. LINKIT, Bartosz, Motion10, Specialisterren, Oliver en PBLQ. Binnen dit consortium hebben we het exclusieve recht om vacatures te vervullen op het gebied van informatieanalyse, sourcing, regievoering, management en security. Typische functieprofielen die wij mogen invullen zijn: informatieanalist, functioneel ontwerper, architect, agile lead, agile coach, scrum master, sourcingadviseur, sourcing manager, informatiemanager, projectmanager, programmamanager, portfoliomanager, teamleider, servicemanager en securityconsultant.

Meer dan een club

Als ZZP’er willen we dat je je thuis voelt in onze club en dat je je kunt blijven ontwikkelen, bij voorkeur door kennis te delen. Daarom hebben we een ecosysteem van vakinhoudelijke en marktgerichte communities ingericht.

Doorheen het jaar organiseren we marktgeoriënteerde en vakgeoriënteerde community meetings. Dit doen we voor de overheid, de zorg en het onderwijs. Soms zijn het intensieve workshops, waar je hands-on leert en terloops kennis maakt met vakgenoten en ervaringen kan uitwisselen. Soms zijn het meetings met tientallen deelnemers waarin je meer kennis opdoet over een specifiek onderwerp.

Verder ontwikkelen we ook vaak nieuwe trainingen. Als je wilt, dan kan je onderdeel uitmaken van het try-outpanel. Dan volg je de training meestal zonder kosten.

Kennismakingsgesprek gericht op de lange termijn

De meeste kandidaten leren we kennen via een collega, relatie of al ingezette ZZP’er. We werken het liefst met mensen waarmee we al eerder zaken hebben gedaan en mensen die ons via relaties worden aanbevolen. Een korte introducerende tekst is voor ons voldoende om een kennismakingsgesprek aan te gaan. Een cv is daarbij uiteraard handig, maar in dit stadium gaat het ons vooral om jou als persoon.

In de meeste gevallen heb je eerst een informeel gesprek met een sourcing consultant of een van de partners van DiVetro. Zo’n gesprek is bedoeld om kennis te maken en laagdrempelig te verkennen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. In dat gesprek spreken we af of we mogelijkheden zien om ingezet te worden op één van onze opdrachten. Onze gesprekken zijn gericht op het opstarten van een langdurige relatie.

Als jij de kwaliteit en het vakmanschap kunt bieden die wij aan onze opdrachtgevers willen leveren, zijn wij graag jouw bemiddelaar voor mooie opdrachten.

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? Bel ons, benader ons via social media of stuur ons een mailtje waarin je je interesse kenbaar maakt.

Kennismaken met ons?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland