Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Samenwerken

Hoe kunnen we elkaar helpen?

Zoekt onze opdrachtgever jou?

Op onze opdrachtenportal kan je je inschrijven om je als kandidaat aan te bieden voor een opdracht. Maar misschien kunnen we meer voor elkaar betekenen.

We gaan graag met je in gesprek als je voor de overheid in het algemeen of voor specifieke opdrachtgevers vanuit onze mantelovereenkomsten belangstelling hebt. Omdat we intensief contact houden met deze opdrachtgevers, zien we aanvragen weken van tevoren aankomen. Voor die aanvragen maken we een voorselectie van kandidaten. Dat versnelt het proces voor zowel jou als kandidaat, als voor onze opdrachtgevers.

Start van een langdurige relatie

De meeste kandidaten leren we kennen via een collega, relatie of al ingezette ZZP’er. We werken het liefst met mensen waarmee we al eerder zaken hebben gedaan en mensen die ons via relaties worden aanbevolen. Een korte introducerende tekst is voor ons voldoende om een kennismakingsgesprek aan te gaan. Een cv is daarbij uiteraard handig, maar in dit stadium gaat het ons vooral om jou als persoon. In de meeste gevallen heb je eerst een informeel gesprek met een consultant of een van de partners van DiVetro. Zo’n gesprek is bedoeld om kennis te maken en laagdrempelig te verkennen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Onze gesprekken zijn gericht op het opstarten van een langdurige relatie. Als jij de kwaliteit en het vakmanschap kunt bieden die wij aan onze opdrachtgevers willen leveren, zijn wij graag jouw bemiddelaar voor mooie opdrachten.

Kennismakingsgesprek gericht op de lange termijn

De meeste kandidaten leren we kennen via een collega, relatie of al ingezette ZZP’er. We werken het liefst met mensen waarmee we al eerder zaken hebben gedaan en mensen die ons via relaties worden aanbevolen. Een korte introducerende tekst is voor ons voldoende om een kennismakingsgesprek aan te gaan. Een cv is daarbij uiteraard handig, maar in dit stadium gaat het ons vooral om jou als persoon.

In de meeste gevallen heb je eerst een informeel gesprek met een sourcing consultant of een van de partners van DiVetro. Zo’n gesprek is bedoeld om kennis te maken en laagdrempelig te verkennen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. In dat gesprek spreken we af of we mogelijkheden zien om ingezet te worden op één van onze opdrachten. Onze gesprekken zijn gericht op het opstarten van een langdurige relatie.

Als jij de kwaliteit en het vakmanschap kunt bieden die wij naar onze opdrachtgevers willen leveren, zijn wij graag jouw bemiddelaar voor mooie opdrachten.

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? Bel ons, benader ons via social media of stuur ons een mailtje waarin je je interesse kenbaar maakt.

Kennismaken met ons?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland