Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Trainingen, Masterclasses en Workshops

Zet jezelf in beweging. Bekijk hieronder ons aanbod.

DiVetro zet je in beweging

Als vakspecialisten zetten wij persoonlijke ontwikkeling voorop. Een training of workshop zou in onze ogen niet op zichzelf moeten staan, maar naadloos moeten passen in iemands ontwikkeling als vakmens, professional, adviseur, manager en collega. Onze trainingen zijn vaak wel het startpunt van een verbeterproces. We willen jou en je bedrijf dan ook echt in beweging brengen.

DiVetro Academy verzorgt zowel open inschrijftrainingen als maatwerk trainingen, workshops, simulaties en masterclasses. Maatwerrk trainingen worden in overleg met u op maat van uw behoefte en situatie gemaakt.

Wij verzorgen trainingen, workshops en leertrajecten met open inschrijving in onze villa op het landgoed De Reehorst. Een inspirerende en stimulerende omgeving!

Praktijkgericht leren is effectiever

Onze trainingen en workshops zijn zoals onze werkwijze: transparant, eenvoudig te begrijpen en pragmatisch. We zorgen voor balans tussen denken en doen. We baseren onze trainingen op realistische casussen uit uw en onze praktijk en helpen u zo een brede mix van vaardigheden te ontwikkelen. Vaardigheden die nu van een professional gevraagd worden, zowel vakmatige, harde skills, als sociale en emotionele, zachte skills. Wij laten u en uw mede-cursisten – terwijl u leerstof opneemt en oefent, voortdurend evalueren en reflecteren, zodat er een korte en steile leercurve ontstaat. U wordt hierbij gefaciliteerd door ervaren consultants met didactische vaardigheden, die hun praktijkervaring in alle openheid en transparantie met u delen.

Vanuit deze benadering zetten wij mensen en organisaties in beweging zodat wij samen met u toegevoegde waarde creëren met impact en blijvend resultaat.

In verband met de Corona crisis bieden wij al onze trainingen, workshops en Masterclasses online aan. We gebruiken Microsoft Teams om de virtual classroom te organiseren.

Agile werken voor teams
Beginner

Agile werken voor teams

In deze interactieve workshop leer je als team om de werkvoorraad gestructureerd te beheren en te visualiseren. Als team leer je beter af te stemmen met opdrachtgevers, zodat duidelijk is wat er precies van jullie als team wordt verwacht.

0
Informatiemanagement in de praktijk - agile included
Beginner

Informatie management in de praktijk

Deze training leert u informatiemanagement succesvol toe te passen in zowel agile, klassieke ITIL-/ASL-/BISL- als hybride omgevingen.

0
Projectmanagement in de praktijk
Beginner

Project management in de praktijk

In deze training gaan we kort in op de methodes Prince2®, IPMA, PMI, PMC en Agile®. Aan de hand van praktijk casussen leert u welke methode het beste past bij de verschillende types bedrijven c.q. bedrijfsvoeringen.

0
Lean & Agile
Beginner

Lean & Agile

Deze training onderscheidt zich van overige Lean en Agile trainingen omdat het de kracht van verschillende visies combineert en zich richt op de juiste toepassing. Aan het eind van de training kunt u direct aan de slag.

0
Leading SAFe
Beginner

Leading SAFe (5.0)

In deze training Leading SAFe® ontdekt u de kracht van Lean en Agile en hoe u deze op iedere laag van de organisatie kan introduceren.

0
Masterclass scaling agile voor managers
Beginner

Scaling agile voor managers

Deze Masterclass leert u op te schalen aan de hand van principes en praktijken die zich reeds op team niveau bewezen hebben. Hierbij is er veel aandacht voor aansluiting vanuit de gehele organisatie.

0
Opstarten eerste backlog
Beginner

Opstarten eerste backlog

In deze workshop van 2 dagdelen gaan we met uw team aan de slag met uw project. U wordt vaardig in het opmaken van de big picture, het schrijven van goede story’s en het bewaken van de samenhang.

0
Enterprise Architect in de praktijk
Gemiddeld

Enterprise Architect (EA) in de praktijk

Tijdens deze 1-daagse hands-on training zal op basis van de lessons learned van DiVetro en een diversiteit aan klanten gekeken worden naar het praktisch gebruik van EA.

2
08h
Use Cases - Agility Included
Beginner

Use Cases – Agility Included

Wilt u inzicht in de scope en doel van het systeem en agile documenteren? In deze 1-daagse training leert u een use-case-model te bouwen op basis van de just enough en just-in-time principes.

1
08h
Advanced Use Case Modeling
Beginner

Advanced Use Case Modeling

In deze 1-daagse training oefent u hoe u efficiënt Use Case modeling kunt inzetten bij het opstellen van requirements in complexe situaties.

0
Digital readiness game
Beginner

Digital readiness game

In 2 dagdelen krijgt u inzicht in de gereedheid en (ontbrekende) vaardigheden van uw organisatie. U ontvangt handvatten voor het ontwikkelen van uw eigen strategie en plan van aanpak voor de digitale transitie.

0
Digitale visie en strategie
Beginner

Digitale visie en strategie

De 1-daagse Masterclass Digitale visie en strategie is geschikt als u op directieniveau wilt sparren met ons over aanpassingen op uw visie en strategie vanwege digitale ontwikkelingen.

0
Workshop Veranderkracht
Beginner

Workshop Veranderkracht

DiVetro helpt uw team groeien in haar veranderkracht: door inzicht in persoonlijke veranderrecepten, kiezen deelnemers een eigen optimale koers in een veranderende organisatie.

0
Escape room Teambuiling game
Beginner

Escape room Teambuilding game

DiVetro helpt u om teams beter te laten functioneren. Wij krijgen inzichten in leiders en hun leiderschapsstijlen, ieders communicatiestijlen en teamrollen door teamleden te observeren tijdens een Escape room game.

0
Naar proactieve ICT-regie
Beginner

Naar proactieve ICT-regie

In deze training beoordeelt u eerst zelf wat het volwassenheidsniveau is van de ICT-regiefuncties. U leert aan de hand van praktijkcasussen wat er nodig is om naar het hogere volwassenheidsniveau van proactieve ICT-regie te komen.

0
Naar repeteerbare ICT-regie
Beginner

Naar repeteerbare ICT-regie

In deze training beoordeelt u zelf wat het volwassenheidsniveau is van de ICT-regie binnen uw bedrijf. U leert aan de hand van praktijkcasus wat er nodig is om naar een hoger volwassenheidsniveau te komen. Het niveau van repeteerbare ICT-regie.

0
Sourcing - De impact op organisaties
Beginner

Sourcing – De impact op organisaties

In deze praktische workshop gaat u oefenen met leveranciersgesprekken waarbij er gelet wordt op communicatie, houding en gedrag-aspecten.

0
XLA in de praktijk
Beginner

XLA in de praktijk | Workshop

In deze praktische workshop leert u hoe u eXperience Level Agreement (XLA) inzet om in te kopen en te sturen op het niveau van de beleving. Ook leggen we de basis voor het vormen van een vertrouwensrelatie met uw leverancier.

0
Sourcing - De basis
Beginner

Sourcing – De basis

Deze 1-daagse basistraining maakt u aan de hand van theorie, het DiVetro sourcing framework en concrete praktijkvoorbeelden bewust van het belang van sourcing.

0
Sourcing - Inleiding | online flitscollege
Alle niveaus

Sourcing – Inleiding

Dit flitscollege vormt een inleiding op het gebied van sourcing. Het flitscollege bestaat uit 6 gratis korte onlinevideo’s van ongeveer 6 minuten per stuk.

9
40m
Sourcing - De praktijk
Beginner

Sourcing – De praktijk

Dit leertraject van 6 dagdelen neemt u aan de hand van theorie en echte praktijkvoorbeelden stap voor stap mee in het cyclische proces van sourcing. Aan het einde van dit leertraject schrijft u een eigen sourcingadvies.

0

Maatwerk trainingen

Wilt u als bedrijf of organisatie een aantal medewerkers tegelijk laten opleiden? En wilt u een training gericht op uw eigen specifieke situatie? Laat ons dan een praktische maatwerk training verzorgen.

Alle trainingen en workshops die DiVetro Academy aanbiedt, worden op maat afgestemd op uw organisatie, cultuur, processen en systemen.

Onze maatwerk trainingen bestaan uit configureerbare bouwblokken. Wij stellen onze trainingen samen door de beste methoden, kennis en casussen af te stemmen op uw specifieke situatie.

Maatwerk trainingen zijn ideaal voor het creëren van draagvlak binnen uw organisatie. Om de leerstof goed te laten beklijven, organiseren we een goede voorbereiding voor de training en leveren we gerichte nazorg. Vanuit deze benadering zetten wij mensen en organisaties in beweging en leveren wij toegevoegde waarde met impact en blijvend resultaat.

Voordelen maatwerk trainingen

  • Zeer resultaatgericht. In een intakegesprek bespreken wij de gewenste doelstellingen ten opzichte van uw huidige situatie. Wij draaien niet een standaard programma af, maar maken samen met u een resultaatgericht programma overeenkomstig uw gewenste opleidingsduur, samenstelling van cursisten en budget.
  • Altijd een praktische aanpak. We baseren onze trainingen op realistische casussen uit uw praktijk, voegen daar ervaringen aan toe uit onze eigen praktijk en helpen u zo een brede mix van vaardigheden te ontwikkelen. Onze docenten zijn zonder uitzondering ervaren vakmensen met een brede ervaring en achtergrond.
  • Extra tijd voor reflectie. Wij laten cursisten over vele stukjes leerstof reflecteren. Om het ervaringsleren te bevorderen evalueren we een paar weken na de training of de leerstof inderdaad beklijft. In die sessies geven we nog meer tips, tricks en ervaringen mee. Zo kunnen uw medewerkers sparren en het geleerde echt in de praktijk toepassen. Per training heeft elke deelnemer recht op 1 uur reflectie.
  • Altijd praktisch advies. U wordt gefaciliteerd door ervaren consultants met didactische vaardigheden, die hun praktijkervaring in alle openheid en transparantie met u delen.

Trainingen met open inschrijving

Wilt u zich als zelfstandige laten bijscholen op een bepaald vakgebied? Of wilt u als bedrijf of organsiatie één of enkele medewerkers laten opleiden? Vraag dan een training met open inschrijving aan. Met een open inschrijving verstaan we het volgen van een training op locatie van DiVetro waarbij zich cursisten inschrijven van verschillende bedrijven of organsiaties. De trainingen worden gegeven op werkdagen, overdag of in middag-/avond-sessies, op onze mooie locatie in Driebergen-Rijsenburg. Voor al onze open rooster trainingen geldt dat wij deze ook als maatwerk training kunnen verzorgen.

Trainingen met open inschrijving zijn ideaal om uit de dagelijkse routine te stappen en kennis te delen met medevakgenoten op onze mooie Villa. Vanuit deze benadering zetten wij mensen en organisaties in beweging zodat wij samen met u toegevoegde waarde creëren met impact en blijvend resultaat.

Voordelen trainingen met open inschrijving

  • Best bereikbaar. Stap uit de dagelijkse routine en kom met een frisse blik naar onze mooie Villa te Driebergen-Rijsenburg. De villa is gelegen vlakbij het station Driebergen-Zeist en de A12. Komt u met de auto dan kunt u uw auto vlakbij gratis parkeren.
  • Meest ideaal om vakgenoten te ontmoeten. Een open rooster training bij DiVetro is een mooie gelegenheid om te netwerken en kennis te delen met vakgenoten van andere bedrijven of organisaties.
  • Extra tijd voor reflectie. U ontvangt bij ons voldoende gelegenheid om te evalueren en reflecteren. Om het ervaringsleren te bevorderen reflecteren we ook enige tijd na de training. Hierdoor kunt u sparren over het in de praktijk brengen van hetgeen u geleerd heeft. Per training heeft elke deelnemer recht op 1 uur reflectie.
  • Meest praktische aanpak. We baseren onze trainingen op realistische cases uit uw praktijk, voegen daar ervaringen aan toe uit onze eigen praktijk en helpen u zo een brede mix van vaardigheden te ontwikkelen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.