Trainingen

Trainingen

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en ervaring te delen. Dat doen we in ons dagelijkse werk bij onze klanten, via publicaties op onze website en via onze trainingen op het gebied van informatieanalyse en sourcing.

Al onze trainingen zijn praktijk- en resultaatgericht. Wij werken met een optimale mix van theorie, oefeningen en cases uit uw en onze eigen praktijk om ervoor te zorgen dat u de stof begrijpt, in de vingers krijgt en kunt toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden.

Na de trainingen kunt u altijd een beroep doen op de expertise van onze trainers. Wij helpen u graag als coach en klankbord. Verder krijgt u toegang tot de marktstandaarden die dagelijks binnen DiVetro en onze internationale community gebruikt worden.

Trainingen op locatie en trainingen binnen uw bedrijf

Wij organiseren onze trainingen op verschillende locaties in Nederland. U kunt zich individueel aanmelden en meedoen in een groep van 4 tot 10 cursisten van verschillende organisaties. Dit biedt extra referentiekaders en netwerkmogelijkheden.

Indien gewenst organiseren wij onze trainingen ook voor verschillende medewerkers binnen uw bedrijf (in-company training). Tijdens deze trainingen werken wij actief rond live cases zodat uw medewerkers de stof meteen praktisch kunnen toepassen.

Succesvolle samenwerking met Ivar Jacobson International

Wij werken voor al onze trainingen op het gebied van informatieanalyse nauw samen met Ivar Jacobson International, de internationaal erkende referentie op het gebied van informatieanalyse, softwareontwikkeling en trainingen op deze gebieden.

DiVetro is de exclusieve business partner van Ivar Jacobson International binnen Nederland. Als u deelneemt aan onze trainingen dan maakt u automatisch deel uit van een internationale community van experts op het gebied van informatieanalyse.