Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Werken bij DiVetro

Een ambitieuze club voor ervaren professionals.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn continu op zoek naar collega’s die passie hebben voor hun vak en het belangrijk vinden om in teamverband nog meer kennis en expertise op te bouwen en onze klanten daarvan te laten profiteren. Wij komen graag in gesprek met ambitieuze professionals met ervaring in informatie- of businessanalyse, agile transformatie, informatiemanagement, projectmanagement, servicemanagement, (cloud) sourcing, regie-inrichting, architectuur of security.

Vrijheid om te ondernemen

Binnen DiVetro is iedereen gewoon consultant, ook de partners. We kennen diverse rollen om het bedrijf als geheel goed te laten draaien. Iedereen draait mee in een rol waar diegene zich prettig bij voelt. We hebben aandacht voor persoonlijke ambities en geven mensen graag de kans om buiten de comfort zone te stappen door iets te doen met sales, marketing, delivery, propositie-ontwikkeling, kennisdeling, HR, podcasts, vlogs, blogs, etc., etc.

Gebonden ondanks verschillen

DiVetro is een club van sterk verschillende mensen. We zijn niet op zoek naar één bepaald type mens, maar zien meerwaarde in onze verschillen. Toch is er veel binding tussen de mensen. Iedereen wil vandaag goed zijn in zijn vak en morgen nog beter. Iedereen vindt het prettig en belangrijk om samen te werken en op zoek te gaan naar de complementaire eigenschappen in elkaar. Iedereen wil in openheid om adviezen van collega’s kunnen vragen en organiseert via intervisie en teambijeenkomsten een kritische noot op het eigen werk.

Open-minded zonder hiërarchie

Wij bieden een kwaliteit-gedreven, transparante en open-minded omgeving waarin persoonlijke en teamontwikkeling centraal staan. DiVetro kent een hoge mate van zelforganisatie, zonder hiërarchie. Rondom klanten en opdrachten hebben we taken zodanig verdeeld dat iedereen datgene kan doen waar zij of hij goed in is. We bieden een veilige omgeving waarin successen én fouten in openheid worden geëvalueerd om ervan te leren. Niets is verplicht. We gaan uit van goede onderlinge afstemming en het nakomen van afspraken.

Onze mensen

Iedereen is uniek. Onze medewerkers ook. Maar ze hebben ook veel dingen gemeen. Het zijn allemaal senior mensen met veel kennis, ervaring en een groot inlevingsvermogen. Zij hebben een hart voor mensen en passie voor hun vak. Het zijn stuk voor stuk professionals die het bedrijf waarvoor ze werken, succesvol kunnen maken.

Club meetings

Onze meetings zijn nooit verplicht. Ze worden gemiddeld met een opkomst van meer dan 75% goed bezocht. Maandelijks zijn er minimaal 4 kennissessies, 3 marktbijeenkomsten en 1 plenaire DiVetro meeting met een mix van inhoudelijke en gezellige ingrediënten. Eens per kwartaal organiseren we een wijnavond, waarin een druif, streek of thema centraal staat. Jaarlijks organiseren we een lang weekend voor collega’s en hun partner, meestal naar een plek waar het warmer is dan bij ons en ook altijd iets te leren valt.

Ook jaarlijks organiseren we een Kerst- of Nieuwjaarsdiner voor collega’s en hun partner en vlak voor de zomer een familiedag waarop ook de achterban van collega’s welkom zijn. Daarnaast zijn er door het jaar heen diverse activiteiten samen met klanten of met collega’s uit onze communities. DiVetro voelt voor de meeste collega’s niet als een bedrijf maar als een club, waarvan mensen graag lid zijn.

Neem contact met ons op

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Tijd voor een goed gesprek

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? Bel ons, benader ons via social media of stuur ons een mailtje waarin je je interesse kenbaar maakt.

CV’s en uitgebreide motivaties zijn niet nodig. Alles is bij ons laagdrempelig. We gaan gewoon met elkaar in gesprek en stellen vast of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Als dat het geval is, laten we aan jou of we verder gaan en wie je daarvoor wilt spreken. Ons streven is om je met minimaal drie collega’s kennis te laten maken en je bij wederzijdse interesse een aanbod te doen. Meestal doen we dat kort achter elkaar, zodat het hele proces je weinig tijd kost. Zo simpel is het.