Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Werken via DiVetro

Sluit je aan bij een netwerk van ervaren specialisten en uitdagende projecten.

Treed jij toe tot ons flexibele netwerk?

DiVetro heeft op dit moment ongeveer 50 opdrachtgevers. Omdat we intensief contact houden met onze opdrachtgevers, zien we aanvragen weken (en soms zelfs maanden) van tevoren aankomen. We zijn een veelgevraagde dienstverlener op gebied van digitale transformatie, ICT-professionalisering en sourcing vraagstukken in zorg, onderwijs en overheid. Opdrachten doen we doorgaans in teamverband, waarbij de meerderheid bestaat uit eigen medewerkers.

Omdat we niet alle aanvragen zelf kunnen invullen, zijn we voortdurend op zoek naar specialisten op het gebied van informatieanalyse, sourcing, regievoering, management en security. Deze voorselectie versnelt het proces voor zowel jou als kandidaat als voor onze opdrachtgevers. 

Wat kun je van ons verwachten?

We begrijpen goed dat je de keuze hebt gemaakt om ZZP’er te worden, maar zien ook je behoefte om ergens bij te horen en je te blijven ontwikkelen. Daarom willen we je graag laten thuisvoelen in onze club. We spreken elke twee maanden de voorgang van je opdracht met je door. Daarbij kun je rekenen op vakinhoudelijke ondersteuning van vakgenoten binnen DiVetro of ons netwerk. Daarnaast nodigen we je uit voor zowel informele als vakinhoudelijke community bijeenkomsten, waar je kennis kunt maken met vakgenoten en ervaringen kunt uitwisselen.

We bieden je ook standaard een korting van 25% op onze trainingen. Daarnaast organiseren we regelmatig gratis inhoudelijke workshops. Voor nieuwe trainingen kun je onderdeel uitmaken van het try-outpanel. In de meeste gevallen zijn trainingen dan gratis.

Communities

Regelmatig vragen wij ZZP’ers hoe wij toegevoegde waarde kunnen leveren bovenop de mogelijkheid om bij één van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. Het nummer 1 antwoord was: “Ik zou graag weer ergens bij willen horen”. Het nummer 2 antwoord was: “Ik wil me blijven ontwikkelen; het liefst door kennis te delen”. Deze twee behoeften hebben we verenigd in ons ecosysteem van vakinhoudelijke en marktgerichte communities.

Vijf keer per jaar organiseren we marktgeoriënteerde community meetings. Dit doen we voor de overheid, zorg en onderwijs. Daarnaast organiseren we ongeveer 15 vakgerichte community meetings, bijvoorbeeld voor informatiemanagers, informatieanalisten, sourcing consultants, projectmanagers, servicemanagers en securityconsultants. Soms zijn het kleine meetings met slechts een paar vakgenoten, waarin veel tijd kan worden genomen voor de vraag: “Hoe doe jij dat eigenlijk?” Soms zijn het meetings met tientallen deelnemers over een specifiek onderwerp. Op deze manier helpen we jou met kennisontwikkeling en laten we je echt thuis voelen bij onze club.

Opdrachten

DiVetro heeft op dit moment ongeveer 50 opdrachtgevers. We werken vooral op transformatie, ICT-professionalisering en sourcing vraagstukken in de zorg, het onderwijs en de overheid. De afgelopen drie jaar ontvingen we gemiddeld 1000 aanvragen per jaar. We gaan graag met je in gesprek als je voor de overheid in het algemeen en voor specifieke opdrachtgevers in het bijzonder belangstelling hebt. 

Typische functieprofielen die wij mogen invullen zijn: informatieanalist, functioneel ontwerper, architect, agile lead, agile coach om DevOps-teams te begeleiden, scrum master, sourcingadviseur, sourcing manager, informatiemanager, project- en programmamanager voor een complex verandertraject, portfoliomanager, interim teamleider, servicemanager en securityconsultant.

Onze opdrachtgevers

DiVetro is een veel gevraagd opdrachtnemer door organisaties in de logistiek, zorg, onderwijs, overheid, nutssector, agro-industrie, zakelijke dienstverlening en financiële sector. Op dit moment helpen wij vraagstukken op te lossen op gebieden als digitale transformatie, professionalisering van ICT-voortbrengingsprocessen en sourcing voor ruim 70 klantorganisaties.

Kennismakingsgesprek gericht op de lange termijn

De meeste kandidaten leren we kennen via een collega, relatie of al ingezette ZZP’er. We werken het liefst met mensen waarmee we al eerder zaken hebben gedaan en mensen die ons via relaties worden aanbevolen. Een korte introducerende tekst is voor ons voldoende om een kennismakingsgesprek aan te gaan. Een cv is daarbij uiteraard handig, maar in dit stadium gaat het ons vooral om jou als persoon.

In de meeste gevallen heb je eerst een informeel gesprek met een sourcing consultant of een van de partners van DiVetro. Zo’n gesprek is bedoeld om kennis te maken en laagdrempelig te verkennen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. In dat gesprek spreken we af of we mogelijkheden zien om ingezet te worden op één van onze opdrachten. Onze gesprekken zijn gericht op het opstarten van een langdurige relatie.

Als jij de kwaliteit en het vakmanschap kunt bieden die wij naar onze opdrachtgevers willen leveren, zijn wij graag jouw bemiddelaar voor mooie opdrachten.

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? Bel ons, benader ons via social media of stuur ons een mailtje waarin je je interesse kenbaar maakt.

Kennismaken met ons?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland