Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Digitale visie en strategie

Digitale visie en strategie

In korte tijd een gedragen digitale visie en strategie.

Ideeën genoeg, maar hoe en wanneer zijn ze te realiseren?

Klanten in de hoedanigheid van burgers, bedrijven, patiënten, cliënten en studenten stellen steeds hogere eisen aan uw dienstverlening, levering van producten en vooral ook de informatievoorziening daaromheen. Binnen uw organisatie weten medewerkers meestal uitstekend hoe het beter kan. Goede ideeën liggen voor het oprapen, maar hoe realiseer je die? Vrijwel elke verandering heeft impact op de ICT van uw organisatie. Die afdeling heeft het al zo druk. Er is altijd wel iets met hogere prioriteit. Als u deze patstelling herkent, wordt het tijd voor een nieuwe digitale visie en strategie.

Bottom-up visievorming

Wij geloven niet in een top-down benadering om tot visie en strategie te komen. Wij halen ideeën op daar waar de interactie met klanten plaatsvindt en vatten die samen in de grote noodzakelijke bewegingen en thema’s. Niet te gedetailleerd, wel heel concreet. We beschrijven uw ambities en leiden daar vanaf wat er binnen uw ICT-afdeling, maar ook aan de kant van de business moet gebeuren om die ambities te realiseren. Ook berekenen we de impact op uw begroting, waar na de ambities nog zijn bij te stellen en een globale roadmap kan worden opgesteld.

Rode draad in visie en strategie

We zien duidelijke trends en thema’s in de digitale visies en strategieën die we afgelopen jaren hebben opgesteld. Het is vrijwel altijd noodzakelijk om:

  1. Het digitale fundament te vernieuwen;
  2. Processen zodanig in te richten dat de business op dagelijkse basis meedoet in het dagelijks verbeteren van de (digitale) beleving van uw klanten;
  3. Versneld een hoger professionaliseringsniveau te bereiken met inschakeling van externe specialistische bedrijven; en
  4. Maatregelen te nemen waarmee innovatie versneld kan worden geïntegreerd.

Onze toegevoegde waarde

We begeleiden de realisatie van een nieuwe digitale visie en strategie in doorlooptijden van een dag, een week of een maand, afhankelijk van de benodigde diepgang. Onze toegevoegde waarde zit in het helpen realiseren van die visie, waarbij we de kracht van mensen in uw organisatie combineren met onze competenties en vaardigheden op gebied van agile transformatie, informatieanalyse, design thinking, architectuur, professionalisering van voortbrengingsprocessen, cloud sourcing en security. Door zowel te adviseren als uit te voeren, blijven we leren en worden onze deliverables en prestaties steeds beter.

Meer leren? Volg onze

Trainingen en workshops


Mooie projecten

Tevreden klanten

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.