Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Agile werken

Agile

Agile werken is een mindset en geen implementatiemethode.

Agile werken als mindset

Waar veel organisaties agile werken als de heilige graal zien, blijft DiVetro met beide voeten op de grond staan. Agile werken is geen methode, maar een mindset die je als organisatie wilt uitdragen.

Agile doen of agile zijn?

Agile werken leer je niet door een boekje over Scrum te lezen, maar door vallen en opstaan. Wij zien een verschil tussen agile doen en agile zijn. Organisaties gaan niet opeens beter werken als er een bord met post-its in de gang gehangen wordt. Succes valt of staat bij de adoptie van agile denkbeelden en de wijze waarop die denkbeelden door de gehele organisatie worden gedragen.

Praktische ervaring

Vanuit een combinatie van theoretische en praktische ervaring helpt DiVetro opdrachtgevers in het succesvol invoeren en opschalen van agile werken. Met een gezonde kijk op de totstandkoming van requirements in combinatie met agile werken of het inrichten van een regieorganisatie of het aangaan van “agile” contracten. Samen met onze business partner Ivar Jacobson International vertalen wij theorie naar een pragmatische, realistische en vooral uitvoerbare invulling van de agile principes.

Mooie projecten

Tevreden klanten

We zien grote mogelijkheden voor technologie om patiënten en cliënten meer regie te geven en efficiënter om te gaan met financiën, medicatie, hulpmiddelen en personeel. Om van die mogelijkheden te profiteren is professionele informatievoorziening nodig. Met onze aanpak voor versnelling van de Digitale Vooruitgang helpen we organisaties de besturing, voortbrengingsprocessen, leveranciersmanagement, architectuur, security en privacy op orde brengen, zodat innovatie sneller, effectiever en efficiënter kan worden geïntegreerd. Technologie levert dan de beloofde waarde voor de zorg in Nederland, waardoor deze bij de beste van de wereld blijft horen.

Nog geen reacties... Wilt u iets met ons delen?

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.