Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Ontdek onze opleidingen

Hieronder vindt u een overzicht van onze actuele opleidingen.

Agile werken voor teams
Beginner

Agile werken voor teams

In deze interactieve workshop leer je als team om de werkvoorraad gestructureerd te beheren en te visualiseren. Als team leer je beter af te stemmen met opdrachtgevers, zodat duidelijk is wat er precies van jullie als team wordt verwacht.

0
Informatiemanagement in de praktijk - agile included
Beginner

Informatie management in de praktijk

Deze training leert u informatiemanagement succesvol toe te passen in zowel agile, klassieke ITIL-/ASL-/BISL- als hybride omgevingen.

0
Projectmanagement in de praktijk
Beginner

Project management in de praktijk

In deze training gaan we kort in op de methodes Prince2®, IPMA, PMI, PMC en Agile®. Aan de hand van praktijk casussen leert u welke methode het beste past bij de verschillende types bedrijven c.q. bedrijfsvoeringen.

0
Lean & Agile
Beginner

Lean & Agile

Deze training onderscheidt zich van overige Lean en Agile trainingen omdat het de kracht van verschillende visies combineert en zich richt op de juiste toepassing. Aan het eind van de training kunt u direct aan de slag.

0
Leading SAFe
Beginner

Leading SAFe (5.0)

In deze training Leading SAFe® ontdekt u de kracht van Lean en Agile en hoe u deze op iedere laag van de organisatie kan introduceren.

0
Masterclass scaling agile voor managers
Beginner

Scaling agile voor managers

Deze Masterclass leert u op te schalen aan de hand van principes en praktijken die zich reeds op team niveau bewezen hebben. Hierbij is er veel aandacht voor aansluiting vanuit de gehele organisatie.

0
Opstarten eerste backlog
Beginner

Opstarten eerste backlog

In deze workshop van 2 dagdelen gaan we met uw team aan de slag met uw project. U wordt vaardig in het opmaken van de big picture, het schrijven van goede story’s en het bewaken van de samenhang.

0
Enterprise Architect in de praktijk
Gemiddeld

Enterprise Architect (EA) in de praktijk

Tijdens deze 1-daagse hands-on training zal op basis van de lessons learned van DiVetro en een diversiteit aan klanten gekeken worden naar het praktisch gebruik van EA.

2
08h
Use Cases - Agility Included
Beginner

Use Cases – Agility Included

Wilt u inzicht in de scope en doel van het systeem en agile documenteren? In deze 1-daagse training leert u een use-case-model te bouwen op basis van de just enough en just-in-time principes.

1
08h
Advanced Use Case Modeling
Beginner

Advanced Use Case Modeling

In deze 1-daagse training oefent u hoe u efficiënt Use Case modeling kunt inzetten bij het opstellen van requirements in complexe situaties.

0
Digital readiness game
Beginner

Digital readiness game

In 2 dagdelen krijgt u inzicht in de gereedheid en (ontbrekende) vaardigheden van uw organisatie. U ontvangt handvatten voor het ontwikkelen van uw eigen strategie en plan van aanpak voor de digitale transitie.

0
Digitale visie en strategie
Beginner

Digitale visie en strategie

De 1-daagse Masterclass Digitale visie en strategie is geschikt als u op directieniveau wilt sparren met ons over aanpassingen op uw visie en strategie vanwege digitale ontwikkelingen.

0
Workshop Veranderkracht
Beginner

Workshop Veranderkracht

DiVetro helpt uw team groeien in haar veranderkracht: door inzicht in persoonlijke veranderrecepten, kiezen deelnemers een eigen optimale koers in een veranderende organisatie.

0
Escape room Teambuiling game
Beginner

Escape room Teambuilding game

DiVetro helpt u om teams beter te laten functioneren. Wij krijgen inzichten in leiders en hun leiderschapsstijlen, ieders communicatiestijlen en teamrollen door teamleden te observeren tijdens een Escape room game.

0
Naar proactieve ICT-regie
Beginner

Naar proactieve ICT-regie

In deze training beoordeelt u eerst zelf wat het volwassenheidsniveau is van de ICT-regiefuncties. U leert aan de hand van praktijkcasussen wat er nodig is om naar het hogere volwassenheidsniveau van proactieve ICT-regie te komen.

0
Naar repeteerbare ICT-regie
Beginner

Naar repeteerbare ICT-regie

In deze training beoordeelt u zelf wat het volwassenheidsniveau is van de ICT-regie binnen uw bedrijf. U leert aan de hand van praktijkcasus wat er nodig is om naar een hoger volwassenheidsniveau te komen. Het niveau van repeteerbare ICT-regie.

0
Sourcing - De impact op organisaties
Beginner

Sourcing – De impact op organisaties

In deze praktische workshop gaat u oefenen met leveranciersgesprekken waarbij er gelet wordt op communicatie, houding en gedrag-aspecten.

0
XLA in de praktijk
Beginner

XLA in de praktijk | Workshop

In deze praktische workshop leert u hoe u eXperience Level Agreement (XLA) inzet om in te kopen en te sturen op het niveau van de beleving. Ook leggen we de basis voor het vormen van een vertrouwensrelatie met uw leverancier.

0
Sourcing - De basis
Beginner

Sourcing – De basis

Deze 1-daagse basistraining maakt u aan de hand van theorie, het DiVetro sourcing framework en concrete praktijkvoorbeelden bewust van het belang van sourcing.

0
Sourcing - Inleiding | online flitscollege
Alle niveaus

Sourcing – Inleiding

Dit flitscollege vormt een inleiding op het gebied van sourcing. Het flitscollege bestaat uit 6 gratis korte onlinevideo’s van ongeveer 6 minuten per stuk.

9
40m
Sourcing - De praktijk
Beginner

Sourcing – De praktijk

Dit leertraject van 6 dagdelen neemt u aan de hand van theorie en echte praktijkvoorbeelden stap voor stap mee in het cyclische proces van sourcing. Aan het einde van dit leertraject schrijft u een eigen sourcingadvies.

0

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.