Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

28 april: Intervisie in de zorg – Hoe verloopt uw digitale wandeling? Schrijf je hier in!

Vanaf april start DiVetro met een nieuwe reeks intervisies voor de zorg. Op 28 april trappen we af met het onderwerp “digitale transformatie”.  Richard de Wit, tegenwoordig CIO bij de Alrijne Zorggroep, zal ons meenemen in de reis die hij bij zijn vorige werkgever Ipse de Bruggen heeft gemaakt bij de digitale transformatie van hun informatievoorziening. Hij vertelt ons welke lessen hij geleerd heeft en hoe hij deze toepast binnen Alrijne. De reis was zo boeiend en geslaagd, dat Ipse de Bruggen hun ervaringen hebben gebundeld in een informatief boekje: De digitale wandeling. Patrick Rikken van DiVetro heeft meegeschreven aan het boekje en zal Richard waar nodig bijstaan en meenemen door de vier fasen van digitale transformatie. Daarnaast gaan we met elkaar verkennen hoe de digitale reis van de deelnemers vordert. Hoe zijn ze georganiseerd? Hoe is de visie vormgegeven? Welke impact heeft zo’n digitale transformatie op de ICT-begroting?  

 

Normaal gesproken beginnen we zo’n intervisie-sessie met een gezamenlijke maaltijd. Hoewel we nu niet fysiek bij elkaar kunnen komen, willen we die traditie toch in ere houden. Daarom stellen we voor de deelnemers een voucher van thuisbezorgd.nl beschikbaar, waarmee je zelf je maaltijd thuis kunt laten bezorgen. Zo kunnen we toch samen een maaltijd gebruiken en nader kennismaken. We nodigen je uit om vanaf zes uur aan onze digitale dis aan te schuiven, zodat we om half zeven van start kunnen gaan met de intervisie zelf. 

 

Wanneer: 28 april 

Waar: digitaal 

Agenda: 

18:00 – inloop en samen eten 

18:30 – Presentatie Richard de Wit 

19:00 – Intervisie met de deelnemers 

20:00 – Einde.  

Optioneel: Patrick Rikken vertelt over de vier stappen van digitale  transformatie 

 

De inschrijving is gesloten. 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.