Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Presentatie en masterclass Agility with Use Cases

Op dinsdag 15 november organiseerde Unicom de “Agile Showcase Amsterdam”, een conferentie rond het onderwerp “Implementing and Scaling Agile”.

Tijdens het event verzorgde DiVetro samen met Ivar Jacobson International (IJI) een presentatie en een masterclass rond Agile werken.

Hieronder vindt u de PDF-bestanden van beide presentaties. Aarzel niet en neem gerust contact op als u verdere vragen heeft. Wij helpen u graag verder.

Presentatie “Agility with Use Cases when user stories are not enough”

Tijdens de Agile Showcase op dinsdag 15 november verzorgden Dennis Geluk van DiVetro en Graham Marsch van Ivar Jacobson International een presentatie over hoe de Nederlandse Spoorwegen omgaan met agile werken, user stories en use cases.

Dennis en Graham namen het publiek mee in de reis die Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft afgelegd om voor het project ORP van een RUP-gebaseerd ontwikkelproces tot een Scrumgebaseerde ontwikkelstraat te komen.

Ondanks het feit dat het project nog niet is afgerond kan al gesteld worden dat binnen het project een “benchmark” is gelegd voor andere projecten.

Voor en na de presentatie bezochten geïnteresseerden de stand van DiVetro en Ivar Jacobson International om er te praten over scaling agile, SAFe, Essence of agile requirements.

Een leerrijke dag!

agility-with-use-cases-when-user-stories-are-not-enough-agile-showcase-amsterdam-2

Masterclass “Agility with Use Cases”

How to keep requirements up to date without losing “just-enough” and “just-in-time” principes

Op woensdag 16 november organiseerden DiVetro en Ivar Jacobson International een masterclass / workshop “Agility with Use Cases”.

Tijdens deze masterclass konden de deelnemers zelf ervaren dat het wel degelijk mogelijk is om actuele documentatie op te leveren zonder de just-enough en just-in-time principes uit het oog te verliezen.

agility-with-use-cases-when-user-stories-are-not-enough-agile-showcase-amsterdam-3

Tijdens de workshop wisselden we theorie af met veel hands-on oefeningen. Zo konden de deelnemers in de praktijk ervaren dat ook op het gebied van informatie-analyse en requirements agile werken inmiddels goed mogelijk is.

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over agile werken in combinatie met user stories en use cases en de voordelen en toepassing van agile binnen uw organisatie? Aarzel niet en neem contact op via info@divetro.nl of +31 (0) 88 000 54 00. Onze analisten hebben veel ervaring en zij helpen u graag.

Blijf op de hoogte

Vond u dit artikel interessant? Via de knoppen hieronder kunt u het artikel eenvoudig met uw netwerk delen.

Wilt u meer over agile lezen? Lees dan zeker onze publicaties over agile, use cases en analyse en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Zo ontvangt u elke maand automatisch een overzicht van onze recente publicaties in uw mailbox.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.