Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

BZM-specificaties volop in beheer

DiVetro en business partner Ivar Jacobson International hebben veel bijgedragen aan het tot stand komen van de specificaties van de BurgerzakenModules (BZM).

Deze modules hebben de gemeenten nodig bij de elektronische ondersteuning van de dienstverlenings- en bijhoudingsprocessen op het gebied van burgerzaken en geven toegang tot de Basisregistratie Personen (BRP). Sinds 15 juni 2015 is de nieuwe versie 3.0 van de BZM-specificatie beschikbaar op Gemma online.

De wijzigingen in de specificaties zijn vanuit het programma Operatie BRP doorgevoerd. Met de publicatie van versie 3.0 verandert ook het beheer op de specificaties, zoals in de nieuwsberichten van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) en Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING) is vermeld:

KING neemt in opdracht van VNG de volledige BurgerzakenModule(BZM)-specificaties in beheer. Deze waren voorheen in beheer bij Operatie BRP. Het beheer van de BZM-specificaties stopt niet als het programma Operatie BRP afgerond is, maar loopt daarna uiteraard door. Daarom is VNG op zoek gegaan naar een partij die continuïteit biedt. Zij heeft KING daarop gevraagd de BZM-specificaties in beheer te nemen en KING heeft deze opdracht geaccepteerd. Ook beheert KING de aanbestedingsdocumentatie. (meer)

Namens KING voert DiVetro de daadwerkelijke wijzigingen door binnen de BZM-specificaties en ook begeleidt DiVetro de materiedeskundigen van de NVVB en VNG bij het actualiseren van deze specificaties.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.