Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

De combinatie van advies geven en implementeren… dat is mijn kracht.

DiVetro heeft sterke consultants aan boord. Consultants met ervaring en een eigen verhaal. In onze reeks “Consultants van DiVetro” spreken we vandaag met Christian van Aalst.

Christian is Consultant bij DiVetro. Naast zijn werk tennist hij, pikt hij weleens een leuk concert mee en brengt hij graag tijd door met z’n gezin en vrienden. Wilt u Christian beter leren kennen? Lees dan snel verder!

“Mijn voornaamste drijfveer is het samenbrengen van mensen, processen, omgeving en technologie, zodat organisaties vandaag en morgen succesvol zijn!”

Christian, kun je jezelf kort voorstellen?

Christian: Graag! Ik ben Christian van Aalst – 42 jaar – getrouwd met Corinne en vader van Anna en Stijn. Ik ben geboren in Zuilichem, maar sinds een aantal jaar woonachtig in Uden.

Wat is je professionele achtergrond?

Christian: Sinds het afronden van mijn studies ben ik alweer zo’n 17 jaar werkzaam in de ICT en houd ik mij bezig met vraagstukken op het snijvlak van informatie en organisatie.

Interessant! Wat zijn daarbij je voornaamste specialisaties en krachten?

Christian: Mijn specialisaties zijn servicemanagement en verandermanagement. Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar opdrachten in het onderwijs of in de zorgsector. Door in die sectoren toegevoegde waarde te creëren kan ik iets moois terugdoen voor de maatschappij.

Verder ben ik een echte “verbinder” met een gezonde drive om het gewenste resultaat te bereiken. De combinatie van advies geven en implementeren… dat is mijn kracht.

Wat doe je in je vrije tijd?

Christian: In mijn vrije tijd geniet ik van het leven door leuke dingen te doen met mijn gezin en vrienden.

Daarnaast zijn sport en muziek grote passies. Wekelijks ben ik zelf actief op de tennisbaan en ‘support’ ik mijn kinderen bij hockey en judo. Zo sta ik elk weekend trouw langs de lijn bij de voetbalclub uit mijn geboortedorp. (glimlacht)

Verder bezoek ik graag concerten. ‘The War on Drugs’ en ‘Editors’ zijn twee van mijn persoonlijke favorieten.

“Het mooie aan DiVetro is dat men echt focus aan durft te brengen en daarbij onderscheidend wil zijn.”

Wanneer en waarom heb je voor DiVetro gekozen?

Christian: Medio 2017 ben ik bij DiVetro gestart. Ik was op zoek naar een kleinschalige, platte organisatie waar de medewerker centraal staat en waar in teams wordt gewerkt.

Tijdens de gevoerde gesprekken merkte ik meteen een klik. Tot vandaag heb ik geen spijt van mijn keuze.

Het mooie aan de gesprekken was dat het vooral over mij ging. “Naar wat ben ik op zoek?” “Wat verwacht ik van een werkgever?” Enzovoorts. Dit was voor mij echt een openbaring!

Bevalt DiVetro en zo ja, waarom?

Christian: Jazeker. Het mooie aan DiVetro is dat men echt focus aan durft te brengen en daarbij onderscheidend wil zijn.

Hiervoor heb je zelfvertrouwen en een gezonde dosis lef nodig… en die eigenschappen zijn zeker terug te vinden bij de medewerkers van DiVetro. Niet weglopen, maar pas de deur dichttrekken als de opdrachtgever tevreden is!

“Het is fijn dat veel opdrachten bij DiVetro in teamverband uitgevoerd worden. Daardoor krijg je veel afwisseling en leer je veel van je collega’s.”

Wat vind je van de projecten bij DiVetro?

Christian: De projecten bij Divetro zijn erg divers. Zo heb ik de afgelopen periode een onderzoek gedaan naar innovatie in de zorg en binnen de onderwijssector projecten rondom informatiebeveiliging en privacy, het vertalen van een nieuwe organisatie-inrichting naar de systeemwereld en het opstellen van een sourcingstrategie.

Momenteel doe ik onder andere een project rondom een Digitale Leeromgeving en begeleid ik een onderwijsdomein naar een nieuwe administratief informatiesysteem.

Het is fijn dat veel opdrachten bij DiVetro in teamverband uitgevoerd worden. Daardoor krijg je veel afwisseling en leer je veel van je collega’s. De klant heeft dus eigenlijk een organisatie van 40 medewerkers achter zich staan!

Wat is je voornaamste drive tijdens zo’n projecten?

Christian: Mijn voornaamste drijfveer is het samenbrengen van mensen, processen, omgeving en technologie, zodat organisaties vandaag en morgen succesvol zijn! De integraliteit hierbij is cruciaal voor het resultaat.

Wat zijn je ambities voor de toekomst op professioneel en persoonlijk vlak?

Christian: Ik zou het mooi vinden om vanuit DiVetro nog meer innovatie door te kunnen voeren bij organisaties.

Veel organisaties hebben een goed fundament, waardoor ze klaar zijn om de volgende stap te zetten. De techniek biedt ook zoveel kansen, maar hier dient men wel op een goede manier mee om te gaan en de juiste keuzes te maken.

DiVetro wil natuurlijk graag helpen om organisaties te vernieuwen om zich te onderscheiden! (glimlacht)

Op persoonlijk vlak hoop ik mijn dierbaren nog lang bij mij te hebben om samen te genieten van het leven. Herinneringen maken is mijn motto!

Dat zijn mooie woorden om af te sluiten Christian. Ontzettend bedankt voor dit gesprek en veel succes, plezier en voldoening met al je opdrachten en bezigheden.

Vragen of interesse?

Vond u dit artikel interessant? Alvast bedankt om het met uw netwerk te delen.

Heeft u interesse of vragen naar aanleiding van dit artikel? Wij beantwoorden uw vragen graag via het reactieformulier onderaan deze pagina, via info@divetro.nl of via +31 (0) 88 000 54 00.

Blijf op de hoogte

Wilt u onze artikelen voortaan automatisch in uw mailbox ontvangen? Klik op de knop hieronder en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.