Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Escape room Teambuilding game

Categorieën: Adoptie, Optimalisatie, Regie
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over de cursus

Duur van de game: 1 dagdeel

Welk gedrag vertoont u onder druk?

Wilt u in uw team zo goed mogelijk samenwerken om uw organisatiedoelen te behalen? En wilt u elkaars teamrollen, leiderschapskwaliteiten en communicatiestijlen beter leren kennen en optimaal benutten? Laat dan uw team eens opsluiten om onder druk samen te werken aan een ontsnapping met de DiVetro Escape room Teambuilding game. Dit geeft u heel waardevolle inzichten in het gedrag en de communicatiestijlen van de teamleden.

Doel Escape room Teambuilding game

Organisatiedoelen behalen kan enkel door effectief samen te werken. En dit is in de praktijk niet altijd makkelijk. DiVetro helpt u om teams beter te laten functioneren. Dit doen wij door teamleden te observeren tijdens een Escape room game. Hierdoor krijgen wij inzichten in leiders en hun leiderschapsstijlen, ieders communicatiestijlen en teamrollen

Na de Escape room game heeft het team inzicht in de groepsontwikkeling en de kwaliteiten van elkaar. We stellen een analyse op van de kenmerkende manier waarop iemand zich gedraagt. Ook krijgen wij inzicht in ieders bijdrage hoe hij/zij met anderen omgaat. Hier volgen aanbevelingen uit voor de groep om de samenwerking te bevorderen en elkaars kwaliteiten beter te benutten.

Achtergrondinformatie

Als u niet bekend bent met het Escape room-concept dan volgt hier een korte uitleg. U wordt samen met uw groepsgenoten in een themakamer opgesloten. Vervolgens krijgt u en uw team een missie om hints en aanwijzingen te vinden die bij het thema passen. Mogelijk moet u een sleutel vinden of een toegangscode achterhalen. Het ultieme doel is om een manier te vinden om te ontsnappen uit de ruimte waarin u bent opgesloten. Hiervoor dient uw team goed samen te werken om elke aanwijzing te achterhalen.

Escape room Teambuilding game

De Escape room game geeft teams een geweldige kans om buiten het kantoor samen te werken om een missie te voltooien. Om te ontsnappen moet je goed communiceren en elkaar vertrouwen. Ook is het nodig dat iedereen verschillende rollen vervult. Daarbij dwingt de Escape room game om samen te werken en te goed te communiceren om een gezamenlijk doel te bereiken.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze Escape room game is bedoeld voor teams die hun samenwerking willen verbeteren door bewust te zijn van ieders, communicatie- en leiderschaps- stijlen.

Vereiste voorkennis

Er is geen voorkennis nodig. Nodig is een dosis goede zin en energie om met het team de uitdaging van de Escape room game aan te gaan

Extra informatie

Prijs

De prijs wordt bepaald op basis van de duur, het aantal deelnemers en de locatie. De Escape room game bestaat standaard uit 1 dagdeel. U kunt de Escape room game aanvragen door onderaan deze pagina een bericht te versturen. In de prijs is inbegrepen:

  • Huur en inrichting van de escape room
  • Intakegesprek
  • Voorbereiding, observatie en begeleiding
  • Analyse en terugkoppeling
  • Evaluatiegesprek

Datum en locatie

De datum en locatie stemmen we graag af op uw specifieke wensen.

Trainers

2 of 3 consultants van DiVetro gespecialiseerd in sociologie en psychologie.

Trainingsvorm

Het programma kan er als volgt uitzien:

  • 1 uur Escape room
  • 1 uur terugkoppeling analyse aan de deelnemers
  • Adviesgesprek met aanbeveling

Feedback van onze klanten

Je leert jezelf en je collega's echt kennen als je onder hoge druk moet presteren. Het was geweldig om te zien welke rollen iedereen aannam en hoe iedereen op zijn manier communiceert om zaken voor elkaar te krijgen om zo gauw mogelijk informatie te krijgen en oplossingen te vinden.

Interesse in deze training?

Vul hieronder uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.

Toon meer

Cursus inhoud

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.