Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Trainingen Regie

Onze trainingen zetten je in beweging. Bekijk hieronder ons trainingen over Regie.

Workshop Veranderkracht
Beginner

Workshop Veranderkracht

DiVetro helpt uw team groeien in haar veranderkracht: door inzicht in persoonlijke veranderrecepten, kiezen deelnemers een eigen optimale koers in een veranderende organisatie.

0
Escape room Teambuiling game
Beginner

Escape room Teambuilding game

DiVetro helpt u om teams beter te laten functioneren. Wij krijgen inzichten in leiders en hun leiderschapsstijlen, ieders communicatiestijlen en teamrollen door teamleden te observeren tijdens een Escape room game.

0
Naar proactieve ICT-regie
Beginner

Naar proactieve ICT-regie

In deze training beoordeelt u eerst zelf wat het volwassenheidsniveau is van de ICT-regiefuncties. U leert aan de hand van praktijkcasussen wat er nodig is om naar het hogere volwassenheidsniveau van proactieve ICT-regie te komen.

0
Naar repeteerbare ICT-regie
Beginner

Naar repeteerbare ICT-regie

In deze training beoordeelt u zelf wat het volwassenheidsniveau is van de ICT-regie binnen uw bedrijf. U leert aan de hand van praktijkcasus wat er nodig is om naar een hoger volwassenheidsniveau te komen. Het niveau van repeteerbare ICT-regie.

0
Sourcing - De impact op organisaties
Beginner

Sourcing – De impact op organisaties

In deze praktische workshop gaat u oefenen met leveranciersgesprekken waarbij er gelet wordt op communicatie, houding en gedrag-aspecten.

0
XLA in de praktijk
Beginner

XLA in de praktijk | Workshop

In deze praktische workshop leert u hoe u eXperience Level Agreement (XLA) inzet om in te kopen en te sturen op het niveau van de beleving. Ook leggen we de basis voor het vormen van een vertrouwensrelatie met uw leverancier.

0

Incompany training

Wilt u als bedrijf of organisatie een aantal medewerkers tegelijk laten opleiden? En wilt u een training gericht op uw eigen specifieke situatie? Laat ons dan een praktische incompany training verzorgen.

Alle trainingen en workshops die DiVetro Academy aanbiedt, worden op maat afgestemd op uw organisatie, cultuur, processen en systemen.

Onze incompany trainingen bestaan uit configureerbare bouwblokken. Wij stellen onze trainingen samen door de beste methoden, kennis en casussen af te stemmen op uw specifieke situatie.

Incompany trainingen zijn ideaal voor het creëren van draagvlak binnen uw organisatie. Om de leerstof goed te laten beklijven, organiseren we een goede voorbereiding voor de training en leveren we gerichte nazorg. Vanuit deze benadering zetten wij mensen en organisaties in beweging en leveren wij toegevoegde waarde met impact en blijvend resultaat.

Voordelen incompany training

  • Zeer resultaatgericht. In een intakegesprek bespreken wij de gewenste doelstellingen ten opzichte van uw huidige situatie. Wij draaien niet een standaard programma af, maar maken samen met u een resultaatgericht programma overeenkomstig uw gewenste opleidingsduur, samenstelling van cursisten en budget.
  • Altijd een praktische aanpak. We baseren onze trainingen op realistische casussen uit uw praktijk, voegen daar ervaringen aan toe uit onze eigen praktijk en helpen u zo een brede mix van vaardigheden te ontwikkelen. Onze docenten zijn zonder uitzondering ervaren vakmensen met een brede ervaring en achtergrond.
  • Extra tijd voor reflectie. Wij laten cursisten over vele stukjes leerstof reflecteren. Om het ervaringsleren te bevorderen evalueren we een paar weken na de training of de leerstof inderdaad beklijft. In die sessies geven we nog meer tips, tricks en ervaringen mee. Zo kunnen uw medewerkers sparren en het geleerde echt in de praktijk toepassen. Per training heeft elke deelnemer recht op 1 uur reflectie.
  • Altijd praktisch advies. U wordt gefaciliteerd door ervaren consultants met didactische vaardigheden, die hun praktijkervaring in alle openheid en transparantie met u delen.

Open inschrijving

Wilt u zich als zelfstandige laten bijscholen op een bepaald vakgebied? Of wilt u als bedrijf of organsiatie één of enkele medewerkers laten opleiden? Vraag dan een training met open inschrijving aan. Met een open inschrijving verstaan we het volgen van een training op locatie van DiVetro waarbij zich cursisten inschrijven van verschillende bedrijven of organsiaties. De trainingen worden gegeven op werkdagen, overdag of in middag-/avond-sessies, op onze mooie locatie in Driebergen-Rijsenburg. Voor al onze open rooster trainingen geldt dat wij deze ook in-company kunnen verzorgen.

Trainingen met open inschrijving zijn ideaal om uit de dagelijkse routine te stappen en kennis te delen met medevakgenoten op onze mooie Villa. Vanuit deze benadering zetten wij mensen en organisaties in beweging zodat wij samen met u toegevoegde waarde creëren met impact en blijvend resultaat.

Voordelen open inschrijving

  • Best bereikbaar. Stap uit de dagelijkse routine en kom met een frisse blik naar onze mooie Villa te Driebergen-Rijsenburg. De villa is gelegen vlakbij het station Driebergen-Zeist en de A12. Komt u met de auto dan kunt u uw auto vlakbij gratis parkeren.
  • Meest ideaal om vakgenoten te ontmoeten. Een open rooster training bij DiVetro is een mooie gelegenheid om te netwerken en kennis te delen met vakgenoten van andere bedrijven of organisaties.
  • Extra tijd voor reflectie. U ontvangt bij ons voldoende gelegenheid om te evalueren en reflecteren. Om het ervaringsleren te bevorderen reflecteren we ook enige tijd na de training. Hierdoor kunt u sparren over het in de praktijk brengen van hetgeen u geleerd heeft. Per training heeft elke deelnemer recht op 1 uur reflectie.
  • Meest praktische aanpak. We baseren onze trainingen op realistische cases uit uw praktijk, voegen daar ervaringen aan toe uit onze eigen praktijk en helpen u zo een brede mix van vaardigheden te ontwikkelen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.