Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands
11 Courses
Sourcing - De basis
Beginner

Sourcing – De basis

Deze 1-daagse basistraining maakt u aan de hand van theorie, het DiVetro sourcing framework en concrete praktijkvoorbeelden bewust van het belang van sourcing.

0
Opstarten eerste backlog
Beginner

Opstarten eerste backlog

In deze workshop van 2 dagdelen gaan we met uw team aan de slag met uw project. U wordt vaardig in het opmaken van de big picture, het schrijven van goede story’s en het bewaken van de samenhang.

0
Agile werken voor teams
Beginner

Agile werken voor teams

In deze interactieve workshop leer je als team om de werkvoorraad gestructureerd te beheren en te visualiseren. Als team leer je beter af te stemmen met opdrachtgevers, zodat duidelijk is wat er precies van jullie als team wordt verwacht.

0
Enterprise Architect in de praktijk
Gemiddeld

Enterprise Architect (EA) in de praktijk

Tijdens deze 1-daagse hands-on training zal op basis van de lessons learned van DiVetro en een diversiteit aan klanten gekeken worden naar het praktisch gebruik van EA.

2
08h
Sourcing - Inleiding | online flitscollege
Alle niveaus

Sourcing – Inleiding

Dit flitscollege vormt een inleiding op het gebied van sourcing. Het flitscollege bestaat uit 6 gratis korte onlinevideo’s van ongeveer 6 minuten per stuk.

9
40m
Sourcing - De impact op organisaties
Beginner

Sourcing – De impact op organisaties

In deze praktische workshop gaat u oefenen met leveranciersgesprekken waarbij er gelet wordt op communicatie, houding en gedrag-aspecten.

0
Informatiemanagement in de praktijk - agile included
Beginner

Informatie management in de praktijk

Deze training leert u informatiemanagement succesvol toe te passen in zowel agile, klassieke ITIL-/ASL-/BISL- als hybride omgevingen.

0
Projectmanagement in de praktijk
Beginner

Project management in de praktijk

In deze training gaan we kort in op de methodes Prince2®, IPMA, PMI, PMC en Agile®. Aan de hand van praktijk casussen leert u welke methode het beste past bij de verschillende types bedrijven c.q. bedrijfsvoeringen.

0
Use Cases - Agility Included
Beginner

Use Cases – Agility Included

Wilt u inzicht in de scope en doel van het systeem en agile documenteren? In deze 1-daagse training leert u een use-case-model te bouwen op basis van de just enough en just-in-time principes.

1
08h
Sourcing - De praktijk
Beginner

Sourcing – De praktijk

Dit leertraject van 6 dagdelen neemt u aan de hand van theorie en echte praktijkvoorbeelden stap voor stap mee in het cyclische proces van sourcing. Aan het einde van dit leertraject schrijft u een eigen sourcingadvies.

0
Digitale visie en strategie
Beginner

Digitale visie en strategie

De 1-daagse Masterclass Digitale visie en strategie is geschikt als u op directieniveau wilt sparren met ons over aanpassingen op uw visie en strategie vanwege digitale ontwikkelingen.

0

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.