Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Cycle for Plan Zambia: een prachtig initiatief

DiVetro werkt voor fantastische opdrachtgevers. Stuk voor stuk interessante organisaties met leuke en bijzondere mensen. En wat blijkt? Twee van deze mensen hebben prachtige plannen.

Wij spraken met Joost Heres, Project Manager bij DiVetro en Coöperatie DELA, over de bijzondere ambities van Rinze van Oorschot en Marco Hopmans van Coöperatie DELA.

Joost, kun je jezelf kort voorstellen?

Joost: Ik ben Joost, 45 jaar, getrouwd met Ilona en ik woon in Arnhem. Ik ben sinds januari 2012 bij DiVetro aan de slag als Project Manager. In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende opdrachtgevers verschillende projecten geleid.

Ben je zo in contact gekomen met Rinze en Marco van DELA?

Joost: Klopt. Ik heb sinds 2010 op diverse projecten bij DELA gewerkt. Een aantal van die projecten vielen onder de verantwoordelijkheid van Rinze. Hij is IT-manager van Infra & Werkplek (I&W).

Marco ken ik ook van mijn projecten bij DELA. Hij is verantwoordelijk voor het bedrijfsbureau IT. Hij bewaakt onder meer de financiën, resource capaciteiten en het projectenportfolio binnen DELA.

En de heren hebben bijzondere plannen?

Joost: Dat kun je wel zeggen. Ik hoorde onlangs dat Rinze en Marco in november deelnemen aan “Cycle for Plan”, een zevendaagse fietstocht van 600 km door de savannes en valleien van het spectaculaire South Luangwa National Park in Zambia.

Deze fietstocht wordt georganiseerd door Plan Nederland. Het idee is eenvoudig en mooi: iedere deelnemer werft voor de start € 3.500,00 sponsorgeld ten gunste van Plan Nederland. Met dat geld steunt Plan Nederland de strijd tegen kindhuwelijken en tienerzwangerschappen in Zambia.

Tijdens de tocht zien de deelnemers ter plekke de impact van de sponsorgelden. En Rinze en Marco zullen ook kennismaken met de sponsorkinderen die ze met hun deelname aan Cycle for Plan steunen.

Hoe ben jij bij het initiatief betrokken, Joost?

Joost: Ik vind dit een prachtig initiatief en ik heb veel respect voor de plannen en de motivatie van Rinze en Marco. Het is extreem belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt. Dit is een belangrijk thema dat in de actualiteit moet komen en blijven.

Daarom hebben we met DiVetro besloten om Rinze en Marco een eindje op weg te helpen. We sponsoren hun tocht en we voorzien hen van wielrenshirtjes.

Mooi initiatief Joost. Waar kunnen we meer informatie vinden?

Joost: Rinze en Marco hebben het professioneel aangepakt (lacht). De heren hebben een fundraising pagina aangemaakt op 040voorplan.nl. Daar zie je precies hoeveel sponsoring ze al hebben ontvangen. Ze zullen hier ook updates over hun avontuur plaatsen.

Kunnen we ook nog foto’s verwachten?

Joost: Rinze en Marco zullen tijdens hun reis ongetwijfeld veel foto’s nemen. Na de reis willen ze ook graag over hun avontuur komen vertellen. Dat lijkt me een leuk interview voor de website.

Zeker weten Joost! Zoeken Rinze en Marco trouwens nog sponsors?

Joost: Jazeker. Alle hulp is meer dan welkom! Wilt u de meisjes en vrouwen in Zambia mee beschermen en hen een mooie toekomst geven? Aarzel dan niet en ga naar 040voorplan.nl en druk op de groene “Support” knop. U kunt al sponsoren vanaf € 10,00. Iedere vorm van steun wordt enorm gewaardeerd!

Bedankt Joost. We kijken alvast uit naar het interview met Rinze en Marco in november!

Meer informatie?

Klik hier voor meer informatie over Cycle for Plan Zambia. DiVetro wenst Rinze en Marco veel succes en plezier toe tijdens hun fantastisch fietsavontuur.

Wilt u meer van dit soort publicaties ontvangen? Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief. U ontvangt onze publicaties dan automatisch in uw mailbox zodra ze op onze website verschijnen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.