Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands
Een fascinerend gesprek met Rogier Kamer van Digital Power over big data en de digitalisering van de samenleving.

De data-gedreven toekomst met Rogier Kamer van Digital Power

Beluister de tweede van een serie interessante interviews op de DiVetro Lente podcast! Het is tijdens de zomerperiode even stil geweest, maar we hebben mooie programmering voor het najaar. In het prille begin van deze podcast had onze podcast host Paul Kunneman een fascinerend gesprek met Rogier Kamer van Digital Power. Het begon als interview, maar werd gaandeweg een diepgaand vergelijk over big data, de digitalisering van de samenleving en wat dit doet met bedrijven en mensen.

We hebben het niet zo zeer over de techniek, maar over de gevolgen van de inzet daarvan. Hoe kunnen bedrijven hun innovatiesnelheid vergroten door écht aan de slag te gaan met big data? Hoe is het voor Nederlandse bedrijven buiten de IT sector zelf om zich ineens bezig te gaan houden met softwareontwikkeling en data analyse? We bespreken ook de ethiek van een samenleving die nooit meer iets vergeet, en hoe we daar als individuen en bedrijven een rol in hebben.

Het is ons een genoegen om de opname van iets meer dan een uur nu alsnog integraal te publiceren. Mocht dit ‘long form’ interview een succes zijn, dan gaan we er daar meer van maken!

Abonneer je op de podcast voor meer leuke interviews en interessante afleveringen over hoe de techniek jouw leven en werk verandert! DiVetro verkent voor en met jou de thema’s van morgen.
Bekijk al onze podcasts!

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.