Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

DiVetro bouwt Informatiebeveiliging- en privacy dienstverlening verder uit met GRCcontrol

DiVetro bouwt Informatiebeveiliging- en privacy dienstverlening verder uit met GRCcontrol

Driebergen-Rijsenburg, 28 februari 2019

DiVetro is een strategisch adviesbureau dat staat voor de digitale vooruitgang. Zij maakt organisaties slimmer en wendbaarder door de inzet van nieuwe digitale mogelijkheden. Om de vooruitgang mogelijk te maken en te borgen in de klantorganisatie heeft DiVetro een partnerovereenkomst gesloten met CompLions-GRC, leverancier van GRCcontrol, software ter ondersteuning van governance, risk- en compliance vraagstukken.

Ron Brouwer, consultant van DiVetro: “Het ICT-vakgebied is enorm in beweging, ontwikkelingen zijn moeilijk bij te houden en onze afhankelijkheid ervan neemt elke dag toe. DiVetro zorgt ervoor dat organisaties grip krijgen en houden op hun ICT en dat de informatiehuishouding de bedrijfsdoelstellingen optimaal ondersteunt. Dit doen we door toepassing van een combinatie van moderne, iteratieve methoden en meer traditioneel transitiemanagement, informatiemanagement, informatiebeveiliging en project- en programmamanagement. Onze partnerovereenkomst met CompLions-GRC helpt ons om bij klantorganisaties de governance rondom deze processen in het algemeen en informatiebeveiliging en privacy in het bijzonder nog beter te ondersteunen”.

“Met de juiste hulpmiddelen lukt het om sneller en betere analyses uit te voeren, waardoor uiteindelijk de veiligheid van de organisatie toeneemt.”

Met de software van CompLions, GRCcontrol, zijn we in staat om snel en efficiënt security- en privacyvraagstukken op te lossen. Onder andere door gericht en op maat een Information Security Management System (ISMS) op te zetten, doelmatiger dossiervorming in te richten en actueel te houden. GRCcontrol zal ons ook ondersteunen op het gebied van assessments, planning, de uitvoering van maatregelen, audits en controletaken. Het gebruik van GRCcontrol zal ons ook meer inzicht geven in de mate waarin wordt voldaan aan de gekozen normen en de vooruitgang die hierin geboekt wordt.

“CompLions levert met GRCcontrol een complete GRC-tool voor ISMS en AVG-doeleinden. Het is een SaaS-oplossing die zich uitstekend met andere diensten laat integreren. CompLions benadert de markt altijd i.s.m. partners. Wij zijn verheugd met DiVetro als partner. DiVetro heeft een klantenbestand dat perfect aansluit op onze gezamenlijke dienstverlening. De CompLions GRC-tooling is bijzonder geschikt voor organisaties waar Governance, Risk, Compliance en Security in combinatie met transitie en professionalisering serieus genomen worden.” aldus Harry Beijersbergen van Henegouwen, Partnermanager van CompLions-GRC.

Over CompLions-GRC

CompLions-GRC is een in Deventer gevestigde Nederlandse onderneming die zich al vele jaren richt op managementsystemen voor Governance, Risk- en Compliance- management, onder de naam GRCcontrol. Het bedrijf levert oplossingen aan overheden en ondernemingen in elke sector. Door de diepgaande kennis van de verschillende sectoren en de daarvoor geldende normenkaders en kwaliteitseisen voor certificering, levert zij een belangrijke bijdrage in de continue kwaliteitsverbetering van de bedrijfsprocessen en weet grote efficiencyslagen te realiseren bij certificeringstrajecten, samen met haar geautoriseerde partners. Hiermee neemt CompLions-GRC een unieke positie in op de Nederlandse markt (www.complions.com).

Over DiVetro

DiVetro is een onafhankelijk strategisch adviesbureau. Wij beantwoorden en implementeren IT-gerelateerde vraagstukken op het gebied van AnalyseSourcing en Management. Wij werken vooral op projecten bij de (semi-)overheid, in de gezondheidszorg en in het onderwijs. Onze consultants hebben allemaal ruime ervaring op hun vakgebied.

Onze werkwijze is onafhankelijk en transparant. Wij geven concreet en eerlijk advies en we houden datgene wat we doen simpel en begrijpelijk voor alle betrokkenen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen uw strategie, uw doelstellingen en de veranderingen binnen uw organisatie begrijpt en ondersteunt.

Kwaliteit en ondernemerschap staan centraal in onze bedrijfsfilosofie. Wij nemen verantwoordelijkheid, stimuleren dat bij anderen en scheppen zo een omgeving waarin iedereen van elkaar leert en samenwerkt aan een gezamenlijk doel. Hier plukt u als klant de vruchten van.

Meer informatie?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze publicatie of wilt u ons vrijblijvend spreken over informatiebeveiligings of privacyvraagstukken binnen uw organisatie? Wij helpen u graag verder: ron.brouwer@divetro.nl of +31 (0)88 000 54 00.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.