Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Een familiaire consultancyclub met toegewijde professionals

DiVetro is een organisatie die veel belang hecht aan een goede relatie met haar collega’s én ex-collega’s. Professionaliteit, collegialiteit en vriendschap vormen de basis van het DiVetro-gevoel. Maar de precieze ervaring van dit gevoel verschilt uiteraard van medewerker tot medewerker.

Wij spraken onlangs met Stijn Buijssen, een ex-collega van DiVetro. Stijn werkte van 1 oktober 2012 tot 1 april 2014 als analist bij DiVetro en hij kijkt nog steeds met veel plezier terug op deze tijd.

“DiVetro is een fijn bedrijf. Iedereen wordt op gelijke wijze behandeld. Verder wordt er volop geïnvesteerd in kennisopbouw.”

Stijn, kun je jezelf kort voorstellen?

Stijn: Tuurlijk! Ik ben 35 jaar en ik woon samen met mijn vriendin en dochtertjes in Boxmeer, een half uur onder Nijmegen.

Wat is je achtergrond?

Stijn: Na mijn HBO-opleiding Bedrijfskundige Informatica ben ik in 2006 gestart in de IT. Eerst heb ik bij LogicaCMG (later Logica en nu CGI) gewerkt. Daar voerde ik vooral informatie-analyse opdrachten uit bij overheidsorganisaties zoals RIVM, Coöperatie VGZ, UWV en de Provincie Noord-Brabant.

In 2012 ben ik bij DiVetro gestart. Via DiVetro heb ik ongeveer anderhalf jaar bij overheidscoöperatie Wigo4IT gewerkt. In 2014 ben ik bij Telfort Zakelijk als business analist en scrummaster gestart. Daar werk in nu nog steeds.

Hoe ben je in 2012 bij DiVetro terechtgekomen?

Stijn: Ik ben met DiVetro in contact gekomen via Marco van Dop. Marco was een collega bij LogicaCMG en we hebben in 2007 bij het RIVM in Bilthoven beiden een opdracht gedaan. Op company meetings van Logica zochten we elkaar altijd even op om bij te praten.

Op een zeker moment is Marco bij Logica vertrokken en bij DiVetro gestart. Begin 2012 nodigde hij me uit voor een etentje om bij te praten. Na zijn enthousiaste verhalen over DiVetro was mijn interesse gewekt en na 2 gesprekken ben ik op 1 oktober 2012 bij DiVetro aan de slag gegaan.

“Bij DiVetro is men niet snel tevreden als het gaat over kennisopbouw en het leveren van kwaliteit.”

Welke opdrachten heb je bij DiVetro uitgevoerd?

Stijn: Ik heb meegeholpen om bij Wigo4IT een nieuwe documentatiestandaard te implementeren, op basis van Use Case 2.0. Later draaide ik als business analist mee in een van de Scrum teams om aanpassingen op de systemen te realiseren.

Waarom ben je uiteindelijk bij DiVetro vertrokken?

Stijn: Eind december 2013 ben ik voor het eerst vader geworden. Ik werkte op dat moment ver van huis op de opdracht bij Wigo4IT. Ik merkte al snel dat ik behoefte had aan meer tijd thuis. Ik wilde zoveel mogelijk meekrijgen van de eerste levensjaren van ons dochtertje.

Hoe kijk je terug op je tijd bij DiVetro?

Stijn: Ik heb DiVetro ervaren als een fijn bedrijf. Iedereen wordt er op gelijke wijze behandeld; er zijn geen hiërarchische verhoudingen. Verder wordt er volop geïnvesteerd in kennisopbouw. Bij het analyseteam hadden we bijvoorbeeld regelmatig teammeetings en een jaarlijkse bootcamp.

Wat mij bij DiVetro nog steeds aanspreekt is dat men niet snel tevreden is als het gaat om kennisopbouw en het leveren van kwaliteit.  Dit heeft een enorm positief effect op de toegevoegde waarde die je kunt leveren voor je klanten.

Wat zijn je mooiste herinneringen aan DiVetro?

Stijn: Ik vond het jaarlijkse DiVetro-weekend altijd heel leuk. Tijdens dit weekend leer je je collega’s op een informele manier kennen. Dat zorgt voor een enorme onderlinge betrokkenheid. Verder heb ik fijne herinneringen aan de bonusregeling (lacht). Inzet wordt goed beloond bij DiVetro.

Kun je DiVetro in 1 zin omschrijven?

Stijn: DiVetro in één zin? Een familiaire consultancyclub met volledig toegewijde professionals!

Leuk je weer gesproken te hebben, Stijn. Bedankt voor het gesprek en veel succes en plezier nog thuis en op het werk.

Vragen of interesse?

Vond u dit artikel interessant? Alvast bedankt om het met uw netwerk te delen. Bent u benieuwd hoe andere consultants DiVetro ervaren? Ontdek het DiVetro-gevoel.

Heeft u vragen over DiVetro of interesse in een volgende stap in uw carrière? Aarzel niet en neem contact met ons op via info@divetro.nl of +31 (0) 88 000 54 00. Wij zijn altijd op zoek naar ervaren analisten, sourcing- en managementspecialisten. Bekijk hier onze vacatures.

Blijf op de hoogte

Wilt u onze artikelen voortaan automatisch in uw mailbox ontvangen? Klik op de knop hieronder en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.