Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

DiVetro verhuist naar Driebergen-Rijsenburg

Op 1 januari 2018 verhuist DiVetro van de Parkstraat in Arnhem naar Villa Reehorst in Driebergen-Rijsenburg. Een pand met een verhaal. Niek Rooks, project- en programmamanager en partner van DiVetro legt uit waarom.

Beste Niek, laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Waarom verlaat DiVetro het prachtige pand aan de Parkstraat in Arnhem?

Niek: Ons (oude) pand aan de Parkstraat is inderdaad prachtig en bijzonder karakteristiek. We zitten er sinds 2006 en we hebben er een fijne tijd gehad. Door onze groei liepen we echter steeds vaker tegen de praktische beperkingen aan. De locatie in het oosten van het land betekende extra reistijd voor een groter wordend aantal collega’s, de functionele ruimtes zijn beperkt en het werd steeds vaker zoeken naar parkeerruimte in de buurt.

In Driebergen-Rijsenburg zitten we straks een stuk centraler in het land. De nieuwe DiVetro locatie is prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Waarom hebben jullie precies voor Villa Reehorst gekozen?

Niek: in Villa Reehorst hebben we gevonden wat in onze jaarlijkse business view meeting naar voren is gebracht. Het is net zoals ons kantoor in de Parkstraat een karakteristiek pand. Het is mooi, ruim,  centraal gelegen en goed bereikbaar, het voelde bovenal meteen aan als “thuis”. Dat was belangrijk voor ons. Verder staat het pand in een prachtige omgeving wat een mooi extraatje is! Het pand is volledig gerenoveerd, het is duurzaam en de monumentale karakteristieke uitstraling is bewaard gebleven.

Als ik me niet vergis draagt DiVetro ook bij aan het onderhoud van het landgoed?

Niek: Dat klopt. Dat vinden we als organisatie enorm belangrijk. Landgoederen hebben het moeilijk in Nederland. De huur van ons nieuwe pand gaat naar de stichting die het landgoed beheert. Hierdoor dragen we indirect bij aan het onderhoud van de prachtige natuur rondom ons nieuwe kantoor en wordt mede daarmee de komende jaren geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van het landgoed.

Op Landgoed Reehorst is een hoop bedrijvigheid. Zo zitten er een aantal kunstenaars, bouwt de Triodos bank haar nieuwe hoofdkantoor en zijn er een cultuur- en congrescentrum en een biologisch-dynamische zorgboerderij gevestigd. DiVetro werkt vaak voor klanten in de ouderen- en gehandicaptenzorg; dat voelt vertrouwd.

Villa Reehorst heeft ook een mooie geschiedenis, niet?

Niek: Dat klopt. Het pand werd rond 1905 gebouwd. Het is dus al meer dan een eeuw oud. In februari 2015 werd het pand door brand verwoest maar inmiddels is het pand weer in volle glorie hersteld. We zullen voor het einde van het jaar nog een paar laatste zaken afwerken zodat we op 1 januari 2018 ons nieuwe pand kunnen betrekken .

Tot slot, Niek, waar kunnen bezoekers DiVetro in de toekomst bereiken?

Niek: We krijgen naast een nieuw adres ook een nieuw telefoonnummer. Het adres wordt:

Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg

Het telefoonnummer wordt +31 (0) 88 000 54 00.

Bedankt Niek en veel succes in Villa Reehorst.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit bericht? Aarzel niet en neem contact met ons op via info@divetro.nl of +31 (0) 88 000 54 00.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.