Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

DiVetro heeft een compacter bestuur

Vanaf 1 november jongstleden heeft DiVetro een compacter bestuur. De bestuurswijziging betekent een bescheiden verandering in de interne bedrijfsvoering. Het bestuur bestaat nu uit Robbert Dijkshoorn, Dennis Geluk, Patrick Rikken en Niek Rooks. Zij zijn allen al tussen de 5 en 9 jaar partners en mede-eigenaren van DiVetro.

Van de oorspronkelijke oprichters Job van Weeren en Steven Tax is onlangs met mooie woorden van dank afscheid genomen. Hun interne werkzaamheden zijn in de afgelopen maanden in goede harmonie overgedragen.

Startpunt voor doorontwikkeling

Robbert Dijkshoorn en Dennis Geluk zijn binnen het nieuwe bestuur verantwoordelijk voor de inhoudelijke proposities. Niek Rooks is verantwoordelijk voor delivery en human resources. Patrick Rikken was al verantwoordelijk voor commercie en breidt dit uit met marketing.

De bestuurswijziging is een startpunt voor de doorontwikkeling van zelforganisatie en empowerment. DiVetro heeft de afgelopen jaren aangetoond intensief te kunnen groeien in kwaliteit en kwantiteit bij een dalende overhead.

DiVetro is en blijft een multidisciplinaire organisatie met ondernemende consultants en minimale hiërarchische verhoudingen. Deze kernwaarden zijn belangrijke ingrediënten van het groeiende portfolio van adviestrajecten en programma’s op het gebied van digitale transformatie en professionalisering die DiVetro voor haar klanten uitvoert.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.