Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

DiVetro spreekt op DREAM EVENT en EA Usergroup event

Zoals bijna ieder jaar is de herfst een periode van conferenties en kennissessies, zo ook dit jaar.

Zo is er op dinsdag 3 oktober het jaarlijkse DREAM event. Het DREAM event is sinds de eerste versie van 2008 uitgegroeid tot het grootste Nederlandse event op het gebied van requirements.

Naast plenaire sessies door keynote speakers is er een diversiteit aan parallelle sessies waarbij meerdere sprekers hun kennis delen met de bezoekers. En daar waar kennis gedeeld wordt kan DiVetro uiteraard niet ontbreken.

DiVetro spreekt op DREAM Event in Vianen

Dit jaar is DiVetro betrokken bij twee inhoudelijke presentaties tijdens het DREAM Event in Vianen. In de sessie Digitizing KLM (de impact en gevolgen van agile werken voor analisten binnen KLM)
staan Mark Bovenkerk van KLM en Dennis Geluk van DiVetro stil bij de problemen en de impact die het opschalen van agile werken met zich mee brengen.
In de sessie Bijhouden van wijzigingen binnen een release staan Ronald Zijlstra van de NVVB en Rob den Hollander van DiVetro stil bij een complexe situatie waarbij de requirements zelf als product onderhouden moeten worden.

DiVetro spreekt op EA Usergroup Event in Brussel

In dezelfde week als het DREAM event organiseert de EA Usergroup ook een inhoudelijke conferentie. Op donderdag 5 en vrijdag 6 oktober wordt in Brussel een uitgebreid programma aangeboden van workshops en inhoudelijke presentaties.

Na de inhoudelijke presentaties van DiVetro in Londen verzorgt DiVetro in Brussel een workshop rond het praktisch gebruik van traceability binnen Enterprise Architect.

Overige events

Begin november staat verder nog een sessie van het Requirements kenniscentrum (RKC) in de planning. Meer informatie over de deze sessie zal vermoedelijk op korte termijn gepubliceerd worden door het RKC. DiVetro is binnen het bestuur van het RKC vertegenwoordigd.

Tot slot zijn we nog betrokken bij een interne kennismiddag van een grote verzekeraar. Deze kennismiddag staat ook in het teken van requirements en DiVetro denkt hier mee over de invulling van het programma en is gevraagd om de keynote presentatie te verzorgen.

Vragen of meer informatie?

Wij nodigen u van harte uit op bovenstaande events om uw behoeften, wensen en vragen over agile werken, requirements en Enterprise Architect te bespreken.

Heeft u intussen inhoudelijke vragen of wilt u ook eens praten over de mogelijkheden rond kennisdelen? Neem vrijblijvend contact op via info@divetro.nl of +31 (0) 88 000 54 00. Wij delen onze kennis graag tijdens events en doen dat ook graag met u.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.