Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

DiVetro presenteert op Enterprise Architect User Group 2017

Richard Hilekes en Dennis Geluk

Op donderdag 18 en vrijdag 19 mei 2017 organiseerde de Enterprise Architect User Group een tweedaagse EA conferentie in Londen. Enterprise Architect (EA) is een UML Modelling Tool die inmiddels door meer dan 380.000 gebruikers gebruikt wordt.

Namens DiVetro mochten Richard Hilekes en Dennis Geluk als subject matter experts op het gebied van Enterprise Architect op de conferentie spreken. Op donderdag woonden Richard en Dennis verschillende hands-on workshops bij. Op vrijdag volgden ze verschillende presentaties en gaven ze ook beiden een presentatie over hun ervaringen met EA. Hieronder kunt u de presentaties bekijken.

Enterprise Architect en versiebeheer in de praktijk – Dennis Geluk

Tijdens zijn presentatie “EA en versiebeheer in de praktijk” keek Dennis naar de vier meest voorkomende configuraties rond versiebeheer. Met behulp van een “score” matrix scoorde hij de verschillende configuraties volgens de zes belangrijkste factoren die een rol spelen bij de keuze van een configuratie voor versiebeheer. Aan het einde van zijn presentatie deelde Dennis nog zeven best practices die we bij DiVetro hebben opgedaan met onze configuratie. U kunt de presentatie hieronder bekijken.

Nooit geweten dat dit ook echt mogelijk is met EA, jullie hebben mij aan het denken gezet.”

 

Keeping track of changes – Richard Hilekes

Richard verzorgde een presentatie over het in beeld houden van wijzigingen. Hij deed dit aan de hand van een praktijkvoorbeeld: het werk dat DiVetro namens King en in samenwerking met de NVVB uitvoert om de BZM-specificaties up-to-date te houden. Richard toonde eerst dat het belangrijk is om een goed beeld te hebben van de wijzigingen binnen specificaties en de oorsprong van deze wijzigingen. Vervolgens toonde Richard de deelnemers aan de hand van een uitgebreide demo hoe DiVetro middels een werkproces grip heeft op alle wijzigingen binnen een bepaalde release. U kunt de presentatie hieronder bekijken.

Goed om te horen dat jullie vooraf nadenken over iets wat je achteraf moet opleveren.

 

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze presentaties of wilt u meer weten over onze kennis en ervaring met Enterprise Architect of de wijze waarop wij EA gebruiken in onze dagelijkse werkzaamheden? Deel uw vragen of opmerkingen via het reactieformulier onderaan deze pagina of neem contact met ons op via info@divetro.nl of +31 (0) 88 000 54 00.

DiVetro Team - Richard Hilekes

Richard Hilekes is een informatie analist van DiVetro. Hij heeft zo’n 10 jaar ervaring binnen dit vakgebied bij verschillende organisaties en met diverse tooling (bijv. Enterprise Architect). De laatste jaren vooral in een Agile/Scrum omgeving. Richard is een gecertificeerd Use-Case 2.0 master. Momenteel is Richard informatie analist bij Wigo4it en ’s Heeren Loo.

DiVetro Team - Dennis Geluk

Dennis Geluk is een senior informatie analist en partner van DiVetro. Hij heeft meer dan 15 jaar IT ervaring. Dennis is een gecertificeerd Use-Case 2.0 coach. Hij heeft bij verschillende organisaties een spilfunctie vervuld bij het implementeren van UC2.0, het invoeren van Agile werken en het verbeteren van requirements standaarden. Naast zijn werkzaamheden bij de KLM is Dennis ook als coach en informatie analist voor de NS bezig UC2.0 te implementeren. Lees hier meer over de NS-case.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.