Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Giro DiVetro – 11 mei 2023

Op donderdag 11 mei organiseren we een sportief wielerevenement. Verbreed je sportieve en zakelijke horizon en stap samen met ons op de racefiets! 

Eerste editie Giro DiVetro

Voor wielerliefhebbers is er geen betere plek om elkaar te ontmoeten dan tijdens een toertocht op de racefiets. Op dit wielerevenement kun je inspiratie opdoen binnen een breed bedrijvennetwerk, mensen met dezelfde passie voor de wielersport.

Het event heeft een leuk en leerzaam karakter voor alle deelnemers. Nog geen tot weinig fietservaring? Ook dan ben je welkom! We delen je in op ervaring en je groep rijdt onder begeleiding van een ervaren instructeur van BizzyWheels. Tijdens de tocht geven zij instructies en insidertips, waardoor jouw volgende rit nog beter wordt. We hanteren het principe “Samen uit, samen thuis”. Dit betekent dat de instructeurs de groep goed in de gaten houden en daar waar nodig wat gaan ‘bijsturen’, want… veiligheid staat voorop.

De fietstocht start vanaf onze schitterende locatie De Reehorst in Driebergen-Rijsenburg en brengt je in ongeveer 2,5 uur over de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug.

Programma

12:00 Ontvangst met koffie/thee, Registratie & afhalen DiVetro Wielershirt
12:30 Lunch
13:00 Welkomstwoord – Presentatie | indeling groepen | uitleg regels |
14.30 Start van de fietsrit
15:45 Tussenstop + eventuele tijdrit
17:15 Aankomst bij startlocatie en omkleden
17.30 Buffet  en netwerken
+/- 20:00 Einde

We starten vanaf onze eigen kantoorlocatie Villa De Reehorst, Hoofdstraat 20a, 3972 LA Driebergen-Rijsenburg. Daar is geen gelegenheid om na afloop te douchen. Wel is er ruimte om je om te kleden en je spullen veilig achter te laten.

Wat verwachten we van jou?

  • Een deugdelijke racefiets, met dito banden en remmen, een reservebandje en bandenlichters en een setje bidons. Beschik je niet over een deugdelijke racefiets, maar wil je wel deelnemen? Laat het ons weten, dan regelen wij een fiets voor jou.
  • Het dragen van een helm tijdens de rit is verplicht.
  • Bij voorkeur kom je sportief gekleed (in wielerkleding) naar het evenement.

Aanmelden

Je kan helaas niet meer aanmelden.

Heb je eerst nog vragen? Stel ze aan giro@divetro.nl

 

Fiets je gezellig mee? Graag tot ziens op donderdag 11 mei!

Met sportieve groet,
Het team van DiVetro

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.