Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

ICT Sourcing met Norman Martijnse

In dit bijzondere interview spreken we met Norman Martijnse, voorzitter van de vakvereniging Sourcing Nederland en Manager contract- en leveranciersmanagement IV bij de politie.

Natuurlijk bespreken we wat de vereniging Sourcing Nederland biedt voor eenieder die zich bezig houdt met, of belangstelling heeft voor ICT sourcing.

Norman heeft zowel vanuit zijn voorzitterschap van de vereniging Sourcing Nederland als vanuit zijn rol bij de politie een bijzonder inzicht in dit vakgebied. Bij de politie onderhoudt hij immers de relatie met een aantal grote dienstverleners, waardoor hij precies weet wat er in de markt speelt en wat nou belangrijk is om de relatie tussen klant en leverancier gezond te houden. We hebben het hier over verschillende aspecten, zoals vertrouwen en het bekend zijn met elkaars overige belangen die voor druk op de samenwerking kunnen zorgen, zoals capaciteit- en budgetkwesties.

Norman maakt aan het begin het onderscheid tussen sourcing en inkoop duidelijk. We bespreken de grote trends in sourcing, zoals de nadruk op duurzaamheid en op data, de overgang van grote percelen naar het samenstellen van IV uit vele punt-oplossingen geleverd door specialisten en de trend van hybride cloudoplossingen in plaats van grote public cloud migraties.

De vereniging Sourcing Nederland biedt een platform waarop eenieder die met Sourcing te maken heeft veel kan vinden. Aan het eind van het interview bespreken we nog eens wat er speelt voor de stichting en hoe deze zich ontwikkeld als het kenniscentrum in het vakgebied.

Wat is jouw uitdaging op het gebied van Sourcing? We helpen je graag verder, en kunnen wellicht ook een podcast maken van je casus! Abonneer je op de podcast en deel hem alsjeblieft met je netwerk, dan kunnen we meer mensen bereiken met dit soort interessante inhoud.
Bekijk al onze podcasts!

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.