Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Introductie

Hallo en welkom op de DiVetro Lente Podcast!

Wat betekent de snelle ontwikkeling van technologie voor jou, voor je organisatie en voor de samenleving? Dat is een vraag die we hier graag beantwoorden. We nemen je mee in de toekomst en vertellen over ontwikkelingen in de techniek, met name ICT en de toepassing daarvan op ons werk en leven. Door middel van interviews met klanten en leveranciers maken we concreet wat onderwerpen voor jou betekenen, zoals kunstmatige intelligentie, big data en robotisering. We gaan in op de uitdagingen die elke organisatie tegenkomt. Denk aan de digitale vaardigheid van medewerkers, het veilig gebruik van computers en het beschermen van privacy.

DiVetro staat voor de zinnige, waardevolle toepassing van technologie, met name ICT. Digitalisering verandert ons leven en werkt in hoog tempo. We begeleiden organisaties om de keuzes te maken die het beste bij hen passen, in het licht van hun doel, organisatie, mensen, systemen en cultuur. We helpen bij de planvorming welke producten diensten een organisatie nodig heeft en welke daarvan het beste door de organisatie zelf en welke het beste door specialistische aanbieders geleverd kunnen worden. Dit noemen we de sourcing strategie. We nemen regelmatig posities in als interim managers bij organisaties die een digitale transformatie doormaken. Ook ondersteunen we applicatie ontwikkeling ten behoeve van die digitalisering bij diverse bedrijven met onze analisten en architecten.

Onze podcast heet Lente. Lente is het Italiaanse woord voor lens. Een lens brengt in scherpe focus wat je aan het onderzoeken bent. Dit staat voor onze scherpe focus op de onderwerpen die we behandelen. De lens kan ook het beeld dichtbij brengen van zaken die nog ver weg lijken te zijn. Dit refereert aan onze verkenning van nieuwe technologie, waarbij we vertellen welke ontwikkelingen er binnenkort op je af komen en wat dat betekent voor de organisatie van vandaag. De lens is van glas, oftewel ‘di vetro’ in het Italiaans, zo past Lente in ons merk DiVetro, wat staat voor transparantie.

Elke week brengen we nieuwe afleveringen. Abonneer je via onze website www.divetro.nl/lente om steeds de laatste aflevering te beluisteren. We krijgen graag feedback en suggesties voor volgende afleveringen. Laat ons vooral weten over welke onderwerpen jij meer wilt weten, dan gaan wij daar een aflevering over maken.

Beluister al onze podcasts!

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.