Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands
Grote kleine stappen zetten met interne start-ups

Kleine grote stappen – de interne start-up

In deze aflevering kijken we naar de cultuur van start-ups en disruptie die vaak geassocieerd wordt met het thema Digitale Transformatie. We bekijken hoe bestaande organisaties van start-ups kunnen leren. Als je deze inzichten toepast op je bedrijf, dan hoeft innovatie niet meteen een radicale koersverandering voor het hele bedrijf te zijn. We illustreren een en ander aan de hand van opdrachtgevers die we momenteel bij hun digitale transformatie ondersteunen.

n deze tijd van snelle technologische innovatie zie je dat bedrijven die moeten veranderen de voordelen van hun bestaande merk en geschiedenis willen combineren met de voordelen van een kleine, innovatieve startup. Dit is goed te doen met een interne start-up incubator. Hierin kunnen nieuwe initiatieven opgekweekt worden tot succesvolle dienstverlening zonder dat de hele organisatie omgegooid hoeft te worden. Onze DiVetro Lente podcast is een voorbeeld van zo’n interne start-up. De meeste collega’s werken in opdracht van klanten en een paar collega’s maken podcasts, artikelen en filmpjes. Zo houden we de bestaande business intact terwijl we werken aan nieuwe vormen van kennisdeling die helemaal van deze tijd zijn. Dit is een natuurlijke een noodzakelijke gang van zaken.

We merken dat organisaties tegenwoordig vooral behoefte hebben aan snelheid en inzicht. Snelheid om de veranderingen in de markt bij te houden, en inzicht in hoe de organisatie zich het beste aan kan passen. Adviseurs of consultants krijgen steeds meer een rol als dirigent van de verandering, in plaats van een ingehuurde eerste of tweede viool. We passen ons hier bij DiVetro op aan door de focus te houden op de tijdloze aspecten van verandermanagement, en deze te vertalen naar de klantsituatie.

Hoe ziet jou toekomst er uit, en wat voor interne start-up zou je graag beginnen in je organisatie? Bel ons gerust. Ik en mijn collega’s komen graag langs om eens gratis te brainstormen. DiVetro helpt je anders te kijken, en meer te zien.
Bekijk al onze podcasts!

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.