Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands
resentatie van de Medisein app

Medisein app: minder fouten met medicatie

DiVetro heeft ‘s Heerenloo geholpen bij de ontwikkeling van haar visie op de elektronische ondersteuning van het medicatieproces en het programma-en projectmanagement uitgevoerd voor het realiseren van de Medisein app.

Deze app ondersteunt de zorgmedewerker bij het toedienen van medicijnen, zodat incidenten rondom medicatietoediening in de gehandicaptenzorg wordt voorkomen. Op dit moment draait een pilot op een locatie van ’s Heeren Loo Zorggroep in Druten. Later dit jaar volgt een uitrol in alle regio’s van de ’s Heeren Loo Zorggroep. Meer informatie over Medisein is te vinden op www.sheerenloo.nl.

Bij de ontwikkeling zijn drie verschillende zorgdomeinen verder bij elkaar gebracht: de arts in de rol van voorschrijver, de apotheker in de rol van verstrekker en de zorgverlener in de rol van toediener. Het verbeteren van het zorgproces op de werkvloer van de zorgverlener stond hierbij centraal. Wij als DiVetro zijn op onze beurt trots om te zien dat onze directe opdrachtgever ’s Heeren Loo zeer tevreden is op het tot nu bereikte resultaat.

resentatie van de Medisein app

Blije gezichten bij medewerkers van ‘s Heerenloo, leverancier Promedico en DiVetro bij de presentatie van de Medisein App

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.