Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Welkom op DiVetro.nl

Beste lezer,

Al meer dan 10 jaar heeft DiVetro veel kennis en ervaring opgedaan in uiteenlopende projecten. Dit heeft tot interessante inzichten geleid. Inzichten die wij graag met u delen.

Deze website, divetro.nl, is het kennisplatform van DiVetro. U vindt er geregeld nieuwe inzichten, nieuws, publicaties, e-books en tips op het gebied van analyse, sourcing en management.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij hopen dat onze website en publicaties u zullen inspireren en prikkelen en wij nodigen u van harte uit om uw vragen, inzichten, suggesties en publicaties op onze website te delen.

Het is onze hoop dat deze website uitgroeit tot een digitaal kennisplatform op het gebied van analyse, sourcing en management waar we met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Want een goede discussie en kennisdeling… daar worden we allemaal beter van!

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van onze publicaties op het gebied van Analyse, Sourcing en Management? Neem snel een kijkje op onze website en meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.

U ontvangt onze publicaties dan voortaan in uw mailbox zodra ze op onze website verschijnen.

Vriendelijke groeten en graag tot ziens.

Namens DiVetro,

Steven Tax

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.