Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Ontdek het DiVetro-gevoel in onze recruitment hub

Beste lezer,

Het gaat goed met DiVetro. Zeer goed. We hebben in de afgelopen 10 jaar veel mooie opdrachten opgeleverd maar er ligt nog veel werk op de plank. Daarom zijn we actief op zoek naar verschillende nieuwe collega’s om ons team verder te versterken.

We zoeken ervaren analisten, sourcingspecialisten en specialisten op het gebied van informatiebeveiliging, informatiemanagement, transitiemanagement, project- en programmamanagement. Collega’s met een passie voor hun vak en een natuurlijke ondernemerszin.

Herkent u zich in deze omschrijving en zoekt u een nieuwe professionele uitdaging met veel vrijheden en verantwoordelijkheden? Een baan waarin u elke dag uw kennis en ervaring kunt verdiepen en waarin u elke dag het verschil kunt maken?

Bekijk dan zeker onze gloednieuwe recruitment hub.

Wordt u onze nieuwe collega?

De recruitment hub is een nieuw onderdeel van onze website waar we de werking, opdrachten, sfeer, teams en vacatures van DiVetro aan u voorstellen.

Aan de hand van teksten, foto’s en interviews leest u hoe onze collega’s én ex-collega’s DiVetro ervaren of ervaren hebben en wat u als consultant bij DiVetro kunt verwachten.

We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten: bij DiVetro komt u terecht in een hecht team met toegewijde professionals die elkaar overdag inhoudelijk uitdagen en na werktijd ook graag samen uit eten gaan.

Klinkt dit als muziek in de oren? Ga dan snel naar onze recruitment hub, ontdek het DiVetro-gevoel en solliciteer op één van onze vacatures.

Bent u zelf niet op zoek maar kent u ervaren analisten, sourcing- of managementspecialisten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging? Stuur dit bericht dan zeker door.

Vriendelijke groeten en tot snel.

Namens DiVetro,

Steven Tax

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.