Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

Pluk de dag

Astrid van Dalen is Secretaresse bij DiVetro. Naast haar werk wandelt en loopt ze graag in de buitenlucht en spendeert ze graag tijd met haar familie en vriendinnen. Verder slaat ze graag tegen een bokszak. Een boeiende collega!

“Ik voel me voldaan als de zaken lopen zoals ze moeten lopen, zeker gezien de groei die DiVetro doormaakt.”

Astrid, kun je jezelf kort voorstellen?

Astrid: Graag! Mijn naam is Astrid van Dalen. Ik ben geboren in Oosterbeek en ik woon in Arnhem met mijn man, onze 2 kinderen en onze hond Nelson.

Wat doe je in je vrije tijd?

Astrid: Ik ben sportief aangelegd en ik ben heel graag buiten. Ik doe niets liever dan wandelen en hardlopen. Daarnaast leef ik me uit tijdens mijn bokszaktraining. En binnenkort hoop ik yoga aan mijn lijstje van activiteiten toe te kunnen voegen.

Verder vind ik het belangrijk om tijd door te brengen met mijn familie en mijn gezin. Ik onderneem ook graag uitstapjes met vriendinnen. We reserveren geregeld tijd in onze agenda’s om erop uit te gaan.

Wat is je professionele achtergrond?

Astrid: Na de middelbare school heb ik een opleiding tot Secretaresse gevolgd. Omdat ik na deze studies nog erg jong was besloot ik nog een vervolgopleiding te volgen. Daarna vond ik een baan bij een transportbedrijf. Daar heb ik enorm veel werkervaring opgedaan.

Vervolgens heb ik in de avond de opleiding NIMA-A gevolgd en ben ik aan de slag gegaan als verkoopmedewerker binnendienst. De jaren daarna heb ik als Secretaresse en Directiesecretaresse bij grote en middelgrote bedrijven gewerkt.

Wanneer en waarom heb je voor DiVetro gekozen?

Astrid: Ik startte in 2007 bij DiVetro. Ik realiseer me nu dat dit al bijna 10 jaar geleden is.

Ik werd destijds benaderd door Job van Weeren en Steven Tax. Ik kende hen nog van onze gezamenlijke tijd bij CMG. Ik had in 2006 al enorm veel bewondering toen ze hun eigen bedrijf oprichtten. Toen Job en Steven in 2007 ondersteuning op kantoor zochten, heb ik de overstap gemaakt. Ik ben bij DiVetro begonnen toen we ons mooie pand aan de Parkstraat in Arnhem in gebruik namen.

Was je overstap naar DiVetro een gemakkelijke keuze?

Astrid: Ik wist uit ervaring dat Job en Steven zeer integer en betrouwbaar waren. Dat was voor mij voldoende aanleiding om in het diepe te springen en de administratie en het office management van DiVetro in te richten. Ik heb het toen ervaren als een eigen onderneming binnen een onderneming en dat voelt voor mij nog steeds zo, ook al zijn we nu veel groter dan toen.

“Als er een kink in de kabel is, dan wil ik die er zo snel mogelijk uit halen. Als dat lukt dan is mijn dag weer geslaagd.”

Bevalt het werk bij DiVetro?

Astrid: Zeker! Inmiddels is het secretariaat gegroeid en heb ik samen met mijn collega Daniëlle een uitgebreid takenpakket. Dat maakt het werk leuk. Elke dag is anders. We krijgen veel vertrouwen, vrijheid en – heel belangrijk- flexibiliteit om onze werkzaamheden uit te voeren. Het is dan ook ongecompliceerd en prettig werken.

Hoe zien je dagelijkse werkzaamheden eruit?

Astrid: Mijn taken binnen DiVetro liggen met name bij de financiële- en personele administratie en contractenbeheer.

En waar haal jij precies je voldoening uit in je werk?

Astrid: Ik voel me voldaan als de zaken lopen zoals ze moeten lopen, zeker gezien de groei die DiVetro doormaakt. Wanneer er een kink in de kabel is, dan wil ik die er zo snel mogelijk uit halen. Als dat lukt dan is mijn dag ook weer geslaagd.

Wat zijn je ambities?

Astrid: Plezier hebben in wat ik doe en vooral gezond blijven!

Klinkt goed Astrid! Wat zou je doen als je op dit moment niet meer zou moeten werken?

Astrid: Jee, dat zou best raar zijn. Als kind was ik al een bezige bij. Dat ben ik nu nog steeds. Stilzitten is altijd al moeilijk geweest.

Even denken… ik zou een steentje willen bijdragen als vrijwilliger. Niet zozeer aan grote projecten, maar eerder plaatselijk of buurtgerelateerd. En als er tijd over zou zijn dan zou ik graag meer van de wereld willen zien, Australië of Canada bijvoorbeeld.

Mooi antwoord Astrid! Wil je tot slot nog een wijsheid met ons delen?

Astrid: Zeker. Kort, krachtig maar héél belangrijk:

“Pluk de dag”

Volledig mee eens Astrid! Ontzettend bedankt voor dit gesprek en veel succes, plezier en voldoening in je werk.

Blijf op de hoogte

Wilt u onze artikelen voortaan automatisch in uw mailbox ontvangen? Klik op de knop hieronder en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.