Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

“Things that you own, end up owning you.”

Selmar van Egmond is Business Consultant bij DiVetro. Naast zijn werk speelt hij graag elektrische of akoestische gitaar of kookt hij met plezier een heerlijke geïmproviseerde maaltijd. Wilt u Selmar beter leren kennen? Lees dan snel verder!

“Ik wilde kiezen voor een bedrijf waar mijn collega’s dezelfde taal spreken als ik en waar vakmanschap belangrijk is. Dat we aan een half woord genoeg hebben, zeg maar.”

Selmar, kun je jezelf kort voorstellen?

Selmar: Graag. Mijn naam is Selmar van Egmond. Ik ben 41 jaar en inmiddels 16 jaar getrouwd met Jorine. We hebben samen een prachtige dochter van 6 – Joy – en we wonen in Voorhout, midden in de Bollenstreek.

Wat doe je in je vrije tijd?

Selmar: Mijn grote hobby is gitaarspelen. Ik speel iedere twee weken in een blues/rockbandje. Vooral veel jammen en fun. (glimlacht)

Daarnaast speel ik ook wat solo, vooral akoestisch. Een paar jaar geleden heb ik wat mooie stukken van Jan Akkerman ingestudeerd van de fantastische plaat ‘Passion’.

Maar eigenlijk heb ik zo m’n periodes hoor. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld vooral weer elektrisch aan het spelen en luister ik veel naar ‘Andy Timmons plays Sgt. Pepper’.

Verder vind ik koken leuk – zelfs na een drukke werkdag – en nog het liefst geïmproviseerd op basis van wat we in huis hebben.

Klinkt heerlijk! Wat heb je gestudeerd? En wat is je professionele achtergrond?

Selmar: Ik ben afgestudeerd in HBO Informatica en Informatiekunde. Inmiddels zit ik alweer zo’n 20 jaar in het vak. Ik doe vooral business- en informatieanalyse, maar ook projectleiding als het zo op mijn pad komt. Altijd vanuit de inhoud!

Wanneer en waarom heb je voor DiVetro gekozen?

Selmar: Ik werk nu ruim drie jaar met veel plezier bij DiVetro. Ik wilde kiezen voor een bedrijf waar mijn collega’s dezelfde taal spreken als ik en waar vakmanschap belangrijk is. Dat we aan een half woord genoeg hebben, zeg maar.

Ik wilde een bedrijf waar inhoud en kwaliteit centraal staat. Dat heb ik bij DiVetro zeker gevonden.

Bevalt werken bij DiVetro en zo ja, waarom?

Selmar: Werken bij DiVetro bevalt me heel goed. Er is een open sfeer, iedereen is zichzelf en mag zichzelf zijn, ideeën worden gewaardeerd en er is voldoende ruimte voor ontplooiing. Een fijne club mensen!

Ook het werk zelf bevalt me enorm. Ik vind puzzelen – hoe complexer hoe liever – erg leuk, en daar zijn er gelukkig genoeg van.

“Werken bij DiVetro bevalt me heel goed. Er is een open sfeer, iedereen is zichzelf en mag zichzelf zijn, ideeën worden gewaardeerd en er is voldoende ruimte voor ontplooiing.”

Aan welk(e) projecten werk je momenteel?

Selmar: Momenteel werk ik als Business Consultant bij Holland Casino aan de implementatie van een “360 graden”-klantbeeld en masterdatamanagement.

Hoe zien je dagelijkse werkzaamheden eruit?

Selmar: Ik ben vooral bezig met faciliteren en werkvoorbereiding. Ik zorg ervoor dat alle input aanwezig is voor een goede uitvoering van het werk. Zo verzamel ik onder meer requirements die in teams kunnen worden uitgewerkt.

Wat vind je leuk aan je werk en waar haal jij je voldoening uit op professioneel vlak?

Selmar: Een complex probleem eenvoudig maken, liefst samen met enthousiaste en gedreven mensen, daar word ik gelukkig van. Het is altijd mooi als je als team iets voor elkaar krijgt door samenwerking en focus op inhoud.

Alleen kan ik soms ergens helemaal in vast lopen. Met de hulp van anderen is het dan vaak zo opgelost. Ik merk dat juist de momenten waarin je met elkaar iets bereikt me veel voldoening geven.

Wat zijn je ambities?

Selmar: Genieten van het hier en nu. Ik heb het vaak zo druk met van alles, dat ik soms vergeet hoe rijk we het hebben. Dat zit echt in de kleine dingen, zoals even lekker hardlopen, een mooi glas wijn of een grap van m’n dochter.

Verder wil ik graag wel eens meer met mijn handen werken. We willen in de toekomst een stuk grond kopen. Het lijkt me wel mooi om iets met tuinieren te doen. Op dit moment heb ik nog geen idee hoe, maar het is wel een droom om meer van de natuur te genieten.

Wil je nog een wijsheid of een inspirerend citaat delen?

Selmar: Zeker:

“Things that you own, end up owning you.”

Die quote komt uit de film ‘Fight Club’. Voor mij staat dit voor tevreden zijn met wat je hebt.

Bedankt voor dit gesprek Selmar en veel succes, plezier en voldoening met je opdrachten en andere bezigheden.

Vragen of interesse?

Vond u dit artikel interessant? Alvast bedankt om het met uw netwerk te delen.

Heeft u interesse of vragen naar aanleiding van dit artikel? Wij beantwoorden uw vragen graag via het reactieformulier onderaan deze pagina, via info@divetro.nl of via +31 (0) 88 000 54 00.

Blijf op de hoogte

Wilt u onze artikelen voortaan automatisch in uw mailbox ontvangen? Klik op de knop hieronder en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.