Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands
Sourcing - de praktijk

Training Sourcing – De praktijk in 6 online dagdelen

In verband met de Corona crisis bieden wij dit sourcing leertraject aan in 6 online sessies van ieder 4 uur. Het is een hele praktische training met (online) gastsprekers waarin je veel oefent met als eindresultaat een eigen sourcingadvies.

De online sessies vinden plaats op iedere donderdagmiddag van 13.00 t/m 17.00 uur. De data zijn: 14 mei, 21 mei, 28 mei, 4 juni, 11 juni en 18 juni. We gebruiken Microsoft Teams om de virtual classroom te organiseren.

Wil je aan de slag met alle stappen van het sourcing-proces?

Je besteedt sommige ICT-diensten al uit en werkt hiervoor samen met ICT-leveranciers. Echter, de keuzes hiervoor zijn ad hoc genomen en zijn niet altijd optimaal en in samenhang met uw strategie. Bij deze strategie wil je ervoor zorgen dat de beschikbare bronnen toegevoegde waarde voor jouw organisatie gaan bieden. Hierbij vraag jij je af of je een bron zelf gaat leveren, gaat uitbesteden of in samenwerking gaat uitvoeren. Al deze zaken komen aan bod in deze praktische training. Bovendien ga je een eigen sourcingadvies schrijven.

Doel leertraject

Dit leertraject neemt je aan de hand van theorie en echte praktijkvoorbeelden stap voor stap mee in het cyclische proces van sourcing. Je leert organisatiedoelstellingen te realiseren door eigen expertise te combineren met expertise uit de markt. Ook ga je aan de slag met het opstellen van een sourcingstrategie. Hierbij ervaar je hoe je selectietrajecten initieert en begeleidt. Daarnaast leer je om te gaan met transitie en transformatietrajecten namens jouw organisatie. Tot slot leer je welke regiemodellen er zijn en hoe je deze in de praktijk inricht in jouw specifieke situatie. Na afloop van dit leertraject ben je in staat om een advies te geven over een sourcingtraject.

Leertraject Sourcing - De praktijk

Bekijk het uitgebreide lesprogramma.

Voor wie is dit sourcing-leertraject bedoeld?

Dit leertraject is bedoeld voor Professionals met enige basiskennis of ervaring met (out)sourcing en die zich afvragen hoe het anders en beter kan.

De deelnemers kennen een praktijksituatie waarin ze sourcing kunnen toepassen of een sourcing initiatief kunnen evalueren. Daarnaast hebben de deelnemers behoefte aan praktische tips en trucs voor het starten, vlottrekken, besturen of evalueren van een sourcing traject.

Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist.

Datum, inschrijving & meer informatie

De training wordt gegeven vanaf 14 mei op 6 donderdagmiddagen van 13.00 t/m 17.00 uur. De data zijn: 14 mei, 21 mei, 28 mei, 4 juni, 11 juni en 18 juni.

Schrijf je in via onze website of bel ons op 06 38321489 voor meer informatie.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.