Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands
Training Leading SAFe bij DiVetro

Training Leading SAFe® op 23 en 24 april bij DiVetro

Op 23 en 24 april organiseert DiVetro de tweedaagse training Leading SAFe® op haar mooie locatie Villa de Reehorst in Driebergen-Rijsenburg, vlakbij trein en snelweg. De kosten zijn normaliter 1.495 euro voor 2 dagen, maar nu, om te vieren dat we sinds kort zelf een ervaren SAFe trainer aan boord hebben en deze training voor het eerst onder eigen vlag organiseren, kunt u voor 1.095 euro deelnemen!

Introductie Leading SAFe

Ontdek de kracht van het Lean en Agile denken. Leer hoe u de kracht van SCRUM teams toe kunt passen op een grotere schaal in uw organisatie. Dat kan op alle niveaus vanaf projecten en programma’s tot complete portfolio’s. Het is van toepassing voor startups die een structuur zoeken om door te groeien. En ook en vooral voor grote en complexe organisaties die de snelheid en passie van een startup willen inbrengen in hun ontwikkeling van nieuwe producten.

Het Scaled Agile Framework®, kortweg SAFe®, is de leider in het schalen van Lean en Agile principes. Het biedt als framework een verzameling van hulpmiddelen om uw organisatie te transformeren. Stop met ingrijpende reorganisaties en begin met het verankeren van een verbetercultuur tot diep in het DNA van uw organisatie. In de Leading SAFe® training ontdekt u hoe de voordelen van Agile op iedere laag van de organisatie kunt implementeren aan de hand van een bewezen roadmap.

Voor wie is deze training bedoeld?

In uw organisatie leeft de ambitie om Agile te werken of is een transformatie naar een Agile werkwijze al in gang gezet. De Leading SAFe training sluit aan op elke rol in zo’n transformatie. Of u nu verantwoordelijk bent voor een product, een programma of een portfolio. En of u nu werkt als manager, consultant of als uitvoerend professional. Op basis van deze training kunt u de principes van SAFe toepassen om jouw organisatie verder te ontwikkelen binnen een snel veranderende omgeving.

Leading SAFe certificering

De training is ter voorbereiding op het SAFe Agilist (SA) examen. Het examen kan online en in eigen tijd worden afgelegd. Bij het succesvol afronden van het examen ontvangt u het certificaat voor SAFe Agilist (SA).

Meer weten?

Uitgebreide informatie vindt u op de training-pagina. Voor de training op 23 en 24 april kunt u zich via onze partner Ivar Jacobson International online aanmelden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.