Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands
Use cases - Agility included

Training Use Cases – Agility included op 7 november bij DiVetro

Op donderdag 7 november organiseert DiVetro de ééndaagse training Use Cases – Agility included op haar mooie locatie Villa de Reehorst in Driebergen-Rijsenburg, vlakbij station Driebergen-Zeist en de A12. De prijs voor deze training is 650 euro.

Introductie Use Cases – Agility included

Ontdek hoe u requirements effectief opbouwt, communiceert en beheert met behulp van use cases. Leer hoe u use cases toepast in agile projecten. Deze training gaat vooral in op het gebruik van use cases en veronderstelt dat u al kennis heeft van Agile, vandaar “Agility included”. Als eerste leert u de behoefte aan documentatie te begrijpen in een agile setting. Vervolgens leert u hoe u eenvoudig een use-case-model bouwt. Hierna breidt u de use cases stapsgewijs uit op basis van de just-enough en just-in-time principes. Tijdens de training worden veel voorkomende problemen en hun oplossingen behandeld. Ook wordt er uitvoerig ingegaan op voorbeelden uit de praktijk.

Deze training bieden wij u aan als de preferred partner van Ivar Jacobson International in Nederland.

Trainingsdoelstellingen

Tijdens de training leert u onder andere de volgende vaardigheden:

  • het toepassen van de principes just-enough en just-in-time;
  • de principes van use case modellering;
  • bepalen waar actors en use cases vandaan komen;
  • het bouwen van een product backlog met gebruik van use cases;
  • het opknippen van use cases in goed gedefinieerde user stories, die zijn te verdelen over sprints of over agile teams;
  • het iteratief ontwikkelen van use-cases;
  • En omgaan met details op het juiste moment.

Voor wie is deze training bedoeld?

U bent bekend met agile werken en wilt graag met use cases aan de slag in een agile omgeving. Mocht u geen kennis van Agile hebben dan raden wij de Use-Case 2.0 Introductietraining aan. Of u nu verantwoordelijk bent voor een product, een programma of een portfolio. En of u nu werkt als manager, consultant of als uitvoerend professional. Op basis van deze training kunt u de principes van uses cases toepassen om uw organisatie verder te ontwikkelen binnen een snel veranderende omgeving.

Datum, inschrijving & meer informatie

De training wordt gegeven op donderdag 7 november van 9.00 uur t/m 17.00 uur.

Gebruik deze link om u in te schrijven. Deze link leidt u naar de site van Ivar Jacobson International waar u zich kan inschrijven en kan betalen (De prijs zal omgerekend worden in GBP). Uitgebreide informatie vindt u op onze training-pagina.

Workshop Use Cases 

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.