Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands
Use Case 2.0 User Conference in Artis - Amsterdam

Use Case 2.0 Conferentie in Artis – Amsterdam

DiVetro is bijzonder trots dat zij in samenwerking met Ivar Jacobson International en andere business partners in Zweden en Duitsland op dinsdag 21 april de eerste agile Use Case 2.0 gebruikersconferentie zal organiseren. Het doel van de conferentie is om Europese UC2.0 gebruikers bij elkaar te brengen om, gedurende een interactieve en actieve dag, gezamenlijk kennis te delen over het gebruik van UC2.0 in de praktijk.

Er zijn presentaties van de Nederlandse Spoorwegen en ’s werelds grootste herverzekeraar MunichRe. Daarnaast zijn er twee workshops voor zowel beginnende als ervaren UC2.0 gebruikers. Er zal volop gelegenheid zijn om ervaringen uit te wisselen en om van de experts zelf extra inzichten te krijgen in de laatste toepassingen van UC2.0.

Het volledige programma kunt u vinden op de website van onze partner Ivar Jacobson International. Daar kunt u zich ook inschrijven.

Use Case 2.0 User Conference in Artis - Amsterdam

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.