Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

30 Juni: Intervisie #2 – innovatie en zorgtechnologie. Schrijf je hier in!

Na de succesvolle eerste intervisie in april, nodigen we je uit voor een tweede intervisie in de zorg. De uitdagingen in de zorg zijn voor de meesten welbekend. De zorgkosten stijgen, medewerkers zijn moeilijk te behouden en cliënten en verwanten vragen om meer regie. Ook horen we al lang dat innovatie bij kan dragen aan een oplossing. Helaas neemt innovatie nog vaak de vorm aan van het aanschaffen van een leuke zorgrobot die al snel in de kast verdwijnt. Duurzame, succesvollere innovatie op schaal in de zorg blijkt nog moeilijker dan gedacht. Moet innovatie gaan over techniek of over sociale verandering? En waar begin je met innovatie? Kijk je naar wat er is in de markt? Of naar wat je medewerkers vragen? En hoe weet je waar de behoefte ligt in jouw organisatie? En welke rol speelt de ICT-afdeling in dit alles?

Over al deze vragen en meer gaan we in gesprek tijdens onze tweede intervisie-sessie van dit seizoen. Noelle Sneep, programmamanager innovatie bij ‘s-Heeren Loo, komt vertellen welke uitdagingen zij tegenkomt en hoe zij denkt dat de sector die uitdagingen kan overwinnen.

De intervisie is op 30 juni. We verwachten dat dan de Corona-regels ons toestaan je verantwoord en veilig op ons kantoor in Driebergen te mogen ontvangen. Mocht dat niet kunnen, dan laten we dit tijdig weten.

De agenda is als volgt:

18:00: inloop en gezamenlijk eten

18:30: presentatie Noelle Sneep

19:00: intervisie

20:00: einde

Het belooft een mooie avond te worden!

 

De inschrijving is gesloten.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.