Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

LINKIT Consortium wint opnieuw aanbesteding bij Wigo4it

Partnership van specialisten wederom succesvol

De Meern, 24 mei 2017 – LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingsonderneming, is met het samenwerkingsverband van IT-specialisten voor de derde keer op rij geselecteerd als leverancier door Wigo4it.

 

V.l.n.r: Daan de Groof (Strategisch accountmanager bij LINKIT) en Vincent Roozen (Directeur Werk en Inkomen Rotterdam)

Het LINKIT consortium wint voor flexibele IT inhuur zowel perceel 1 (ICT medewerkers) als perceel 2 (betreft interim managers, consultants, business projectmanagers en programma managers). Voor perceel 1 bestaat het consortium uit Bartosz, DiVetro, Informaat, LINKIT, Motion10 en Procam. Perceel 2 wordt bediend door het samenwerkingsverband van Bartosz, DiVetro, LINKIT, Motion10 en PBLQ. De mantelovereenkomst geldt voor een looptijd van twee jaar met drie keer de mogelijkheid om één jaar te verlengen. De omvang van de opdracht bedraagt in totaal circa € 9 miljoen per jaar.

De samenwerking

Het samenwerkingsverband bestaat uit verschillende specialisten. LINKIT is hoofdaannemer en adviseert in systeemontwikkeling en technische beheervraagstukken. DiVetro is expert in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en projectmanagement. Bartosz is verantwoordelijk voor het testen en testmanagement en Motion10 is specialist in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint). PBLQ adviseert in verandervraagstukken in de informatiesamenleving en Informaat zorgt voor digitale producten en diensten met een excellente experience  Als laatste is Procam onderdeel van het samenwerkingsverband, een specialist in het vinden en ontwikkelen van hoogopgeleide IT Talenten.

Daan de Groof, strategisch accountmanager bij LINKIT: “Wij zijn zeer verheugd met de gunning en continuering van de mantelovereenkomst bij Wigo4it. Wigo4it is de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer gerespecteerde partner. Het consortium en Wigo4it werken al vanaf de oprichting van Wigo4it samen. Deze aanbesteding bewijst wederom dat we elkaar erg goed liggen. Het consortium is acht jaar geleden ontstaan bij de eerste inschrijving van Wigo4it en we vinden het geweldig dat deze samenwerking van gespecialiseerde partners zo doeltreffend aanslaat en tevens concurrerend is met de traditionele partijen en brokers”.

Maarten Piepers, partner bij Bartosz ICT: “Als consortium bundelen we onze krachten. Hierdoor zijn we in staat om een samenwerking met Wigo4it vorm te geven die draait om vakmanschap. Bartosz doet dit vanuit een onbegrensde drive, met kennis in testen en testmanagement én een voorliefde voor het toevoegen van waarde. Met de uitbreiding van specialistische partijen aan het samenwerkingsverband toont het consortium aan dat het meer is dan een dienstverlener: een flexibel meedenkende partner met diepgaande kennis van alle voor Wigo4it relevante ICT vraagstukken. Wij geloven in de kracht van het samenwerkingsverband”.

Niek Rooks en Patrick Rikken, partners bij DiVetro: “Bij Wigo4it is alweer ruim zeven jaar geleden ons consortium van specialisten ontstaan. Het concept is even simpel als doeltreffend. We bieden nooit een toevallig beschikbare generieke consultant aan, maar verdiepen ons altijd eerst in de specifieke klantuitdaging. We helpen Wigo4it (project)teams te vormen van specialisten die soortgelijke uitdagingen elders al een aantal keren met succes hebben opgelost. Specialisten zijn gericht op kwaliteit en vakmanschap. Ze houden van hun vak en dat voel je als klant. Dat het ons nu voor de derde keer op rij gegund is om in dit harmonieuze samenwerkingsmodel opnieuw te mogen leveren aan Wigo4it, bewijst dat ons concept werkt en gewaardeerd wordt. Inmiddels hebben we als consortium een hele reeks aanbestedingen gewonnen, waardoor we kunnen stellen dat Wigo4it de bakermat is geweest voor een succesvol leverconcept”.

Vragen of informatie?

Voor vragen of informatie over dit persbericht kunt u zich wenden tot Patrick Rikken, sourcing specialist en partner van Divetro: patrick.rikken@divetro.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.