Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands
Logo DJI

DiVetro aan de slag bij DJI

Onlangs heeft Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) nieuwe mantelovereenkomsten afgesloten voor de inhuur van tijdelijk ICT-personeel. DJI heeft hierbij LinkiT, met haar onderaannemers Motion10, Bartosz, DiVetro en IN2IT, geselecteerd als 1 van haar 5 partners. De groep noemt zich “Specialisten voor DJI”. De overeenkomst geldt voor twee jaar, met twee maal een verlengingsoptie van een jaar.

DJI heeft de leveranciers via een openbare Europese aanbesteding geselecteerd. Het consortium speelt in op het voortschrijdende inzicht in de ICT-branche dat complexe veranderingen tegenwoordig vragen om echte specialisten die op een agile-wijze samenwerken.

Specialisten voor DJI: de partners

Het consortium bestaat uit de volgende specialisten: LinkiT in systeemontwikkeling en technische beheervraagstukken, tevens penvoerder van het consortium. DiVetro in informatieanalyse, sourcing- en management-vraagstukken. Bartosz in testen en testmanagement. Motion10 in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint). IN2IT is een coöperatie van 4 IT-bedrijven die mensen met autisme een kans bieden op de IT-arbeidsmarkt.

LinkiT

LinkIt Logo“Deze gunning is wederom een enorme erkenning voor onze samenwerking”, zegt Eric Holierhoek, commercieel directeur van LinkiT. “We werken inmiddels een aantal jaren op deze manier succesvol met elkaar samen. Niet alleen bij inschrijvingen werpt dit zijn vruchten af, ook in de minicompetities halen we substantieel betere resultaten dan traditionele dienstverleners. Verder zijn we erg blij met de toevoeging van IN2IT, dat vormt een concrete invulling van de behoefte aan Social Return bij onze klanten.”

IN2IT

IN2IT Logo”De keus voor ons consortium geeft aan dat DJI kiest voor een praktische en kwalitatief hoogwaardige invulling van Social Return”, vertelt Annerie Raaijmakers, directeur van IN2IT, enthousiast. “IN2IT heeft inmiddels jarenlange ervaring met het leveren van Social Return binnen de IT en wij staan te popelen om samen met DJI onze professionals een goede plek te geven.”

DiVetro

DiVetro LogoPatrick Rikken, partner van DiVetro, voorspelt dat gezamenlijke inschrijvingen van specialistische partijen in de toekomst steeds vaker gaan plaatsvinden. “De tijden waarin je je als generalist in de ICT staande kon houden zijn voorbij. IT-landschappen worden complexer en eindgebruikers kritischer. Dat vraagt om samenwerkende specialisten die de handen uit de mouwen steken en zich focussen op resultaten. Op die behoefte in de markt spelen we in”.

Bartosz

Raymond van der Staak, partner bij Bartosz, vult daarop aan: “Innovatieve ontwikkelingen, waaronder de transitie naar Agile werken, vraagt om specialisten met de juiste vaardigheden, kennis en ervaring. En de drive en mogelijkheden om zichzelf te blijven ontwikkelen. Met name in de dienstverlening van DJI is het van groot belang steeds weer kwalitatief hoogwaardige producten te leveren.”

Motion10

motion10 logo“Als generalist is het moeilijker om waarde toe te voegen”, vult Bob de Jong, van Motion10 aan. “Met dit consortium dekken we het hele spectrum van de inhuurbehoefte bij DJI met echte specialisten.”

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.