Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

DiVetro sponsort G-tennis bij TC de Belt

Corine de Kater

TC de Belt is een gezellige tennisvereniging uit Heukelum met zo’n 180 leden. De vereniging heeft een prachtig groen tennispark met vier tennisbanen. Een heerlijke locatie om sportief bezig te zijn! De club organiseert regelmatig tennisactiviteiten voor de inwoners uit de omgeving.

“Bij G-tennis staat het plezier en enthousiasme voorop.”

Zo vond deze zomer, met de ondersteuning van DiVetro, voor de tweede maal een G-tennismiddag plaats. G-tennis is tennis voor mensen met een verstandelijke handicap. Bij G-tennis staat het plezier en enthousiasme voorop, het is goed voor de conditie en het verder ontwikkelen van de motorische en sociale vaardigheden van de speler. De deelnemers waren afkomstig van Philadelphia en ASVZ.

Job van Weeren, partner van DiVetro: “Elk bedrijf heeft ook een maatschappelijke functie. Als bedrijf zijn we actief in de zorgsector en vinden we het belangrijk om kennis, energie en vanzelfsprekend ook geld te doneren aan goede doelen. Zo verbinden we ons steeds voor een periode van drie jaar aan een goed doel, momenteel Sailwise. Verder steunen we ook graag allerlei andere initiatieven zoals deze G-tennis dag.

Corine de Kater, consultant bij DiVetro en secretaris van TC de Belt: “Ik vind het vooral leuk om G-tennis te organiseren. We hebben zo’n mooi park en enorm betrokken leden. Deze combinatie en de ondersteuning van DiVetro maken het mogelijk dat mensen met een beperking van het tennisspel kunnen genieten.

We hebben onze gasten eerst verwelkomd met een gezonde lunch. Daarna is de groep in tweeën gesplitst, jeugd en volwassenen, en hebben tennisleraren hen de basisprincipes van het tennis geleerd. Toen iedereen dat onder de knie had, hebben we tot laat in de middag dubbelwedstrijden gespeeld.

Samen met één van onze leden speelden de deelnemers wedstrijden van een kwartier. De koppeltjes gingen er fanatiek tegenaan en het plezier straalde ervan af. Mooi dat DiVetro, eigenlijk onzichtbaar, dit initiatief mogelijk heeft gemaakt”.

De gemeente Lingewaal heeft het initiatief van harte aangemoedigd. Wethouders Bel en Bezooijen openden de tennismiddag en deden actief met de tennistraining mee. De deelnemers vonden het prachtig om samen met de wethouders bezig te zijn.

Meer informatie?

Lees hier meer over onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

DiVetro Team - Corine de Kater

Corine de Kater helpt organisaties in de rol van projectmanager en implementatiemanager verder met het realiseren en “laten landen” van tastbare veranderingen. Ruim 20 jaar werkt zij op het snijvlak van business en ICT waarbij zij zich de afgelopen jaren heeft toegelegd op privacy en informatiebeveiliging.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.