Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

DiVetro steunt SailWise – Watersport voor mensen met een beperking

Beste lezer,

Wij hopen dat u genoten heeft van de feestdagen en wij wensen u namens het hele team van DiVetro een gezond, gelukkig en succesvol 2017 toe.

Wij wensen u ook mooie voornemens toe en de kracht en het plezier om deze voornemens te realiseren. Wij hebben bij DiVetro dit jaar alvast een aantal goede voornemens gemaakt.

Naar goede gewoonte zullen wij ook dit jaar een goed doel steunen. Dat goede doel is SailWise. Hieronder brengen wij Sailwise graag even onder de aandacht, want het is een fantastische organisatie die zeer belangrijke en mooie dingen doet.

Wij vroegen Job van Weeren, mede-oprichter en partner bij DiVetro, om Sailwise kort te introduceren.

Job, kun je me kort vertellen wat SailWise is?

Job: Jazeker. SailWise is een organisatie in onder andere Enkhuizen en Elahuizen die zeiltochten, watersport en actieve vakanties organiseert voor mensen met een handicap en/of een chronische ziekte.

Het doel van SailWise is om mensen met een beperking uit hun maatschappelijke isolement te halen, hun integratie te bevorderen en hen te stimuleren om hun grenzen te verleggen.

SailWise gaat vaak dagen achter elkaar het water op met mensen die dat anders nooit zouden doen. Het enthousiasme en het plezier spat er bij deze mensen van af. Dat vinden we mooi en dat willen we graag ondersteunen.

divetro-steunt-sailwise-2

Vanwaar deze betrokkenheid bij SailWise Job?

Job: We steunen met DiVetro graag goede doelen. De verhalen van onze collega Thomas in Indonesië en Cycle for Plan Zambia zijn hier mooie voorbeelden van.

Naast dergelijke losstaande acties kiezen we om de paar jaar ook een goed doel uit waar we ons voor een langere tijd aan verbinden. Dat goede doel is nu SailWise geworden.

We kwamen bij Sailwise terecht via een collega van ons die Sailwise kent via het vrijwilligerswerk.

Het concept spreekt ons aan om meerdere redenen, vooral ook omdat we veel opdrachten uitvoeren in de zorgsector en dit een mooie manier is om wat terug te doen.

Op welke manier zal DiVetro SailWise precies steunen?

Job: We zullen SailWise op twee manieren steunen. In de eerste plaats zullen we een percentage van onze nettowinst aan de organisatie doneren. Maar geld alleen maakt niet gelukkig.

Daarom zullen we met de collega’s ook een of twee dagen de handen uit de mouwen steken. We zullen bij SailWise klusjes opknappen. Boten schoonmaken, gebouwen onderhouden… Een perfecte teambuilding en een goed doel in één. De perfecte combinatie!

Klinkt goed Job. Heeft DiVetro nog goede voornemens of doelen voor dit jaar?

Job: Zeker. We zullen dit jaar weer alles aan doen om elke dag waarde te creëren met en voor onze klanten. Daar worden we allemaal beter van.

En heb je zelf nog goede voornemens of doelen?

Job: Een paar kilo’s minder, maar dat voornemen had ik vorig jaar ook… (lacht).

Dank je Job. Volgend jaar spreek ik je weer om de het resultaat van je voornemens te bespreken (lacht).

Meer informatie?

Voor meer informatie over Sailwise kunt u terecht op sailwise.nl. Het is werkelijk een fantastische organisatie en wij nodigen u van harte uit om een kijkje op hun website te nemen.

DiVetro Team - Job van Weeren

Job van Weeren is mede-oprichter en partner van DiVetro. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring als adviseur, projectmanager en programmamanager van multidisciplinaire projecten bij de overheid, in het onderwijs en het bedrijfsleven.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.