Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

DiVetro spreekt op EA Usergroup Event in Utrecht

DiVetro verzorgt regelmatig presentaties en workshops bij klanten en op kennisavonden. Wij vinden kennisdeling dan ook zeer belangrijk: het geeft ons de mogelijkheid om onze kennis door te geven aan de markt én te leren welke vragen, problemen en uitdagingen er in de markt leven.

Inmiddels is het voor DiVetro een goede gewoonte geworden om presentaties en workshops te verzorgen op EA usergroup events. De EA usergroup is een community groep rond de casetool Enterprise Architect van Sparx. We delen onze praktische ervaring met EA graag met onze vakgenoten.

De volgende Nederlandse EA usergroup meeting vindt plaats op 27 en 28 september in Utrecht en kent een volle agenda. Op donderdag is er een trainingsstage en de vrijdag staat in het teken van presentaties. Op beide dagen is DiVetro actief:

Workshop: Version control in practice

Dennis Geluk, senior informatieanalist en partner bij DiVetro, verzorgt op donderdag 27 september een praktijkgerichte workshop rond versiebeheer. Hij doet dit mede naar aanleiding van een groot aantal vragen bij klanten van DiVetro en de bezoekers van onze presentatie rond dit onderwerp tijdens het Usergroup event in Londen.

De ervaring leert dat het beter is om de verschillende voor- en nadelen hands-on te ervaren dan deze in een presentatie te horen. Tijdens zijn workshop geeft Dennis de deelnemers de ruimte om ervaring op te doen met een inrichting met een database en een inrichting met een configuratie management tool (SVN).

Deze workshop is uitermate geschikt voor EA-gebruikers die op zoek zijn naar de beste inrichting op het gebied van versiebeheer voor hun situatie.

Presentatie: Health care reference model in EA

Vrijdag 28 september bespreekt Richard Hilekes, informatieanalist bij DiVetro, het gebruik van EA om het Referentiedomeinenmodel Care van NICTIZ te gebruiken als leidraad bij de inrichting van informatiemanagement bij een zorginstelling. Tijdens zijn presentatie bespreekt Richard hoe het referentiedomeinmodel gebruikt wordt en hoe het model is verwerkt binnen EA.

Deze workshop is uitermate geschikt voor analisten die graag meer te weten komen over de praktische toepassingen van EA binnen een klantomgeving.

Vragen of meer informatie?

Wij nodigen u van harte uit op bovenstaande events om uw behoeften, wensen en vragen over Enterprise Architect te bespreken. U kunt zich hier inschrijven voor de EA Usergroup meeting in Utrecht.

Heeft u intussen inhoudelijke vragen of wilt u meer informatie over onze vormen van kennisdeling? Bekijk hier een aantal concrete voorstellen voor kennisdeling en neem vrijblijvend contact op via info@divetro.nl of +31 (0) 88 000 54 00. Wij zien uw vragen graag tegemoet.

Richard Hilekes is een analist van DiVetro. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring op veel verschillende vakgebieden en is bekend met analysetools, waaronder Enterprise Architect. De laatste jaren is hij vooral werkzaam bij zorgorganisaties waar hij analyses uitvoert ten behoeve van potentiële projecten en bijdraagt aan het inrichten van informatiemanagement en het opzetten van een informatie-architectuur.

Dennis Geluk is een senior informatie-analist en partner van DiVetro. Hij heeft meer dan 15 jaar IT-ervaring. Dennis is een gecertificeerd Use-Case 2.0 coach. Hij heeft bij verschillende organisaties een spilfunctie vervuld bij het implementeren van UC2.0, het invoeren van Agile werken en het verbeteren van requirements standaarden. Momenteel is Dennis coach en business analist bij de KLM en helpt hij diverse organisaties met vragen rond professionalisering.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.