Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands
Koning Willem I College

Koning Willem I College kiest voor DiVetro en Peoples Republic

Koning Willem I College (KW1C) is een vooruitstrevend Regionaal Onderwijs Centrum (roc) in ‘s-Hertogenbosch, voor middelbaar beroepsonderwijs, vervolgonderwijs en educatie. Het KW1C heeft een aanbesteding uitgeschreven voor de flexibele inhuur van projectmanagemers voor de grote diversiteit aan projecten op het gebied van onderwijs, onderwijslogistiek en bedrijfsvoering. DiVetro en Peoples Republic hebben zich gezamenlijk ingeschreven vanwege de complementaire dienstverlening die zij KW1C kunnen leveren. Op basis van een schriftelijke beantwoording en mondelinge toelichting heeft het KW1C deze combinatie als haar preferred supplier geselecteerd!


Peoples Republic
richt zich op detachering van IT professionals, bemiddeling van ZZP-ers en werving & selectie van IT professionals binnen het gehele IT-domein en op het snijvlak van business en IT.

DiVetro is een ICT consultancy bureau met als specialisatie Analyse, Sourcing en Management gericht op de branches onderwijs, zorg en overheid.

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.