Neem contact met ons op
+31 (0) 88 000 54 00
info@divetro.nl
Volg ons op LinkedIn
DiVetro BV
Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
The Netherlands

LINKIT Consortium wint opnieuw 3 aanbestedingen

Samen optrekken in plaats van individueel reageren blijkt succes

De Meern, januari 2017 – LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingsonderneming, heeft met haar consortium van onderaannemers DiVetro, Bartosz, Motion10, Profource, Jdriven, Axis into ICT en IN2IT drie aanbestedingen van de Rijksoverheid gewonnen.

Het consortium

Het consortium bestaat uit verschillende specialisten. LINKIT is penvoerder van het consortium en adviseert daarnaast in systeemontwikkeling en technische beheervraagstukken. DiVetro is expert in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en Bartosz is verantwoordelijk voor het testen en testmanagement. Motion10 is specialist in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint) en Profource in Oracle ESB-toepassingen. JDriven zorgt voor Java-developers en -architecten en Axis into ICT lost Oracle performance vraagstukken op. Als laatste is IN2ITis een coöperatie die mensen met autisme een kans biedt op de IT-arbeidsmarkt en het consortium op deze wijze ondersteunt.

Eric Holierhoek, commercieel directeur bij LINKIT, is trots. “Dat wij deze aanbestedingen gegund hebben gekregen, bevestigt opnieuw dat onze inzet en werkwijze met het consortium gewaardeerd wordt en loont. Samen zijn we in staat om in te spelen op de individuele behoeftes van een klant of project en de juiste professional voor elke opdracht te vinden. Het is inmiddels een bewezen concept. We doen dit al bijna 8 jaar met veel succes.”
Het verbinden van specialistische kennis blijkt een goede zet van de zeven bedrijven en dat wordt bevestigd door het winnen van verschillende aanbestedingen in de laatste maanden. Raymond van der Staak, partner bij Bartosz: “Met het consortium verenigen wij specialisten met dezelfde drive uit verschillende vakgebieden. Op deze manier geven wij opdrachtgevers de mogelijkheid om op de meest efficiënte manier te werken.”

Patrick Rikken, sourcing specialist en partner van Divetro, gelooft ook in het succes. “Samen optrekken met collega-specialisten leidt tot succes. Onze sector wordt steeds complexer en bedrijven zoeken een partner die op verschillende afdelingen en projecten kan helpen en inspringen. Door samen te werken kunnen wij veel meer opties bieden.”

De gewonnen aanbestedingen

De opdrachten betreffen de tijdelijke inhuur van ICT’ers voor drie departementen:

  • De Raad voor de Rechtspraak
  • DUO Zoetermeer
  • De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en De Inspectie van het Onderwijs, beide onderdeel van Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW)

De overeenkomsten gelden voor vier jaar en hebben een totaalwaarde van meer dan 120 miljoen euro. De aanbestedingen werden uitgeschreven en begeleid door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Vragen of informatie?

Voor vragen of informatie over dit persbericht kunt u zich wenden tot Patrick Rikken, sourcing specialist en partner van Divetro: patrick.rikken@divetro.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Villa de Reehorst
Hoofdstraat 20A
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

Stuur ons een bericht

  • Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en vragen graag uw toestemming om u via e-mail informatie te bezorgen. Lees hier ons privacybeleid.